Якщо ви вирішили завести собі подружку-Скорпіона, то вважайте, що ви пішли на війну / Школа астрології

Астрологи назвали найбільш нестерпних жінок за знаком Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

1 місце — Скорпіон

Якщо ви вирішили завести собі подружку-Скорпіона, то вважайте, що ви пішли на війну. З нею або дуже класно, або дуже погано, або все разом, або по черзі. Золотої середини немає і не буде. Це постійне перебування в стресовій ситуації. Тому якщо ви не володар залізних нервів і сталевої мужності — цей екземпляр не для вас.

Відео дня

Читайте такожУ житті чотирьох знаків Зодіаку незабаром настане біла смуга - астрологПідступна Скорпіонша, навіть якщо сильно захоче справити враження милої і поступливої, наївної і лагідної, довго носити невластиву їй личину вона не зможе, — її сутність рано чи пізно візьме верх. А вже тут пощади не чекайте! Якщо ви раптом зробите щось не так, то нарікайте на себе. Вона ненавидить боязкість, скупість і пам'ятайте — дуже ревнива. Якщо вона виявить у вашому телефоні смску від іншої дівчини — ви захочете з'їсти свій телефон. А вже що буде, якщо вона раптом запідозрить, що їй зраджують... Краще опустимо цей момент.

2 місце — Лев

Левиця тщеславна і владна, вона не стане панькатися з тим, хто не відповідає стандартам, що знаходяться на рівні приблизно Евересту. Дівчина вважає себе центром Всесвіту, тому поруч повинен бути Гідний Хлопець. Так-так, саме з великої літери. Коли зачеплено її самолюбство, вона не стане виношувати злісних підступних планів, а просто висловить в обличчя все, що думає про кривдника.

І після її тиради може здатися, що ураган або цунамі — це квіточки, намальовані в дитячому блокнотику. Щоб завоювати цю фурію, потрібно піднести їй дорогий подарунок (бажано, золота прикраса з діамантом) і переконати її в тому, що вона — краще за всіх, раніше зустрінутих вами, і взагалі богиня. Але не втрачайте своєї мужності, інакше Левиця пройдеться вам і навіть не помітить.

Читайте такожВідомий астролог назвавши головних щасливчиків цього тижня за знаком Зодіаку3 місце — Рак

Дівчина-Рак — найбільш плаксивий знак Зодіаку. Якщо вона віддана комусь до глибини душі, то готова піти за ним хоч на край світу. І від коханого, відповідно, вимагає аналогічної віддачі. Але далеко не всім сподобається, що за тобою скрізь тягнеться така тінь, нехай навіть і на край світу...

Якщо Раку здасться, що охололи до неї хоч на йоту, то вона закриється в свою раковину і піде в депресію. Вона дуже ображається, а в цьому стані у неї проявляється мстивість. І тоді пощади не чекайте! З дівчиною-Раком можна справитися тільки ласкою, криком нічого не домогтися. Тонни, мегатонни ласки і ніжності. Тоді з неї можна вити мотузки.