Названо сильні і слабкі сторони Овна / фото slovofraza.com

Овен - досить неоднозначний знак Зодіаку. З одного боку він характеризується наполегливістю і завзятістю, а з іншого боку може псувати собі життя надмірною впертістю і тотальним небажанням брати до уваги ще чиюсь думку.

Розповідаємо про те, які є сильні і слабкі сторони у представників цього знака Зодіаку. 

Сильні сторони Овна

Перша риса, про яку варто сказати - це рішучість. Вони без особливих зусиль приймають рішення навіть в стресових ситуаціях. Їм не потрібно багато часу для роздумів, вони рідко піддаються сумнівам. Найчастіше інтуїція не підводить Овнів і їх рішення виявляється найправильнішим в конкретній ситуації. 

Відео дня

Ще одна сильна сторона - це наполегливість. Особливо яскраво її користь виражена у випадках, коли Овни вирішують вчитися чому-небудь, оскільки навіть попри на невдачі і труднощі вони продовжують впевнено йти вперед. 

Слабкі сторони Овна

Наполегливість іноді переростає в справжню впертість, через яке Овни можуть втрачати все, що є в їхньому житті. Примітно те, що представники даного знака Зодіаку не завжди можуть це контролювати. Наприклад, якщо їх щось образило, вони можуть занадто різко повести себе щодо кривдника і навіть не вислухати його виправдання (хоча може людина і не хотіла їх ображати). 

Овни дуже імпульсивні. Вони здатні витратити всю свою зарплату за один день, а потім цілий місяць про це шкодувати. Також Овни не вміють визнавати своїх помилок. 

Нагадаємо, молодик 21 січня стане початком "білої" смуги для шести знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: