Названо знаки Зодіаку, які не вміють тримати себе в руках / 1zoom

Астрологи проаналізували поведінку представників різних знаків Зодіаку і виділили три знаки, які не вміють тримати себе в руках. До цього переліку увійшли Терези, Стрільці і Риби. Розповідаємо, чому так. 

Терези

Терезам складно стримати сльози. Вони можуть дуже часто плакати без вагомих причин. Їх засмучує сумна історія в новинному сюжеті, сумна сцена у фільмі, жаліслива історія. 

Зірки кажуть, що часом так Терези маніпулюють почуттями та емоціями інших, щоб домогтися віри і прихильності на свою адресу. 

Відео дня

Стрілець

Народжені під цим знаком - дуже імпульсивні. У них "гарячий" характер, через що нерідко бувають конфлікти з друзями і з другими половинками. Стрільці не вміють чекати, хочуть все і одразу, мають загострене почуття справедливості. Саме тому іноді свої емоції гніву і звинувачень на адресу іншої людини вони зовсім не контролюють. 

Риби

Риби, як і Стрільці, мають загострене почуття справедливості. Саме тому коли вони бачать якийсь дисбаланс, завжди намагаються втрутитися. У цьому бажанні їх практично неможливо утримати!

Поки Риби не переконаються, що все буде так, як сказали саме вони, вони не заспокояться. Часом ця негативна якість заважає їм будувати здорові взаємини з навколишнім світом.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку попередили про серйозну небезпеку до кінця тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: