Три найбільш влюбливих знаків Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи назвали три найбільш влюбливих знаків Зодіаку. Але найчастіше в результаті вони розчаровуються в об'єкті свого обожнювання.

Близнюки

З Близнюками дуже легко знаходити спільну мову. Вони доброзичливі, товариські і завжди відкриті до нових знайомств. Якщо вони зустрічають людину, яка живе в такому ж темпі, як і вони, то все... Близнюки пропали. Ось тільки якщо обраний ними партнер втомиться і не зможе "наздогнати" представника цього знака Зодіаку - горю не минути.

Рак

Раки буквально втрачають голову від людини, яка хоча б мінімально їм симпатична. Але через те, що вони живуть у власному світі, оточуючим часом складно з ними спілкуватися. Але це не заважає Ракам вважати об'єкт свого обожнювання ідеальною людиною. Чи варто говорити, що їхні очікування не завжди збігаються з реальністю?

Відео дня

Читайте такожП'ятниця 13: чим небезпечний цей день у серпні

Терези

Терези займають перше місце в цьому рейтингу, бо вони мегавлюбливі. Вони можуть закохатися з першої секунди. Так-так, і це зовсім не жарт. Але часто вони віддають перевагу тим людям, які зовсім на них не схожі. У підсумку така мелодраматична історія кохання може обернутися для них справжньою трагедією.

Вас також можуть зацікавити новини: