Астролог попередила, які проблеми людям загрожують наступного тижня / колаж УНІАН з ua.depositphotos.com

Наступного тижня планета Сатурн виходить з ретроградності й буде перебувати у стаціонарній фазі руху, однак це не означає, що наступив час рішуче діяти. Представники всіх знаків Зодіаку можуть зіткнутися з непростим вибором, "вибуховістю" й втечею шансів.

Загальна атмосфера наповнюється позитивними активними енергіями, готуючи ґрунт для конструктивних перетворень, і цей період "ідеально підходить для серйозної внутрішньої роботи та розвитку сили волі, визначення життєвих цілей, оскільки енергії планети сконцентровані, максимально співзвучні з природним бажанням людей набути сталого становища у суспільстві та професії", такий прогноз на тиждень астролог Марина Скаді розмістила у Facebook.

За її словами, на початку листопада запускатимуться процеси, які на зовнішньому плані ще не виявлені, але вже мають вплив на всі сфери життя.

Відео дня

"Саме в цей період відбувається закладання міцного фундаменту майбутніх успіхів. Зміни, що відбуваються на початку листопада, будуть розвиватися щонайменше півроку і можуть бути як сприятливими, так і навпаки", - підкреслила експерт і додала, що це залежить від того, наскільки людина розуміє всю міру відповідальності за те, що робить.

Скаді зазначила, що 2 листопада на небі формується сильна вдала колективна конфігурація "косе вітрило" чи "наполовину віз" з добрих планет: Місяця, ретроградного Юпітера й Сонця. "Стаціонарний Сатурн із виходом із ретроградного руху допомагає спрямувати енергію цієї зміни у потрібному напрямку", - поділилася астролог.

За її словами, якщо докласти певних зусиль, доєднати когось до своїх цілей чи процесів змін, можна створити необхідні умови та знайти енергію для ефективної соціальної діяльності.

"3 листопада багатьом доведеться робити непростий вибір, з'являється бажання мати більше, ніж реально можливо. Ще тримається опозиція Сонце - ретро Юпітер, та формується нова опозиція Венери та ретро Нептуна. Важко зрозуміти, чого дійсно хочеться і як це отримати без шкоди для інших. Опозиція Місяця та Плутона посилює емоційність, нестриманість, нестабільність, тому треба берегти себе та своїх близьких", - порадила Скаді.

Астролог попередила, що 3 та 4 листопада прогнозуються складні дні, в які можливості й щасливі шанси можуть з незрозумілих причин йти з-під носа. "Проте перешкоди, що виникають, і соціальна напруга в ці два дні, можуть діяти як позитивний спусковий механізм для звільнення від небажаних зобов'язань або обмежень", - додала вона.

Експерт також попередила, що 4 числа зростає конфліктність, з'являється невизначеність і почуття тривожності. Скаді порадила у цей день думати перед тим, як говорити.

Ось який цікавий прогноз опубліковано раніше

Мольфар Макс Гордєєв розповів УНІАН, що у листопаді українські воїни можуть звільнити від російських загарбників деякі поки ще окуповані території, але для цього потрібно буде докласти титанічних зусиль.

За словами співбесідника, зараз Збройні сили України дотримуються правильної стратегії. "Я можу стовідсотково сказати, що той план дій, який обрали ЗСУ та наші головнокомандувачі, - дуже чіткий. Вони дійсно молодці", - заявив він.

Вас також можуть зацікавити новини: