Астролог розкрив плани окупантів на 31 грудня / facebook.com/MinistryofDefence.UA

Відомий астролог Дмитро Уранус попередив про задум окупантів на найближчий час. Так, вони люблять "красиві" дати, тому не упустять можливість чергового масованого ракетного удару по Україні. Про це Уранус розповів у своєму блозі:

"У карті незалежності України зараз проходить останній транзит з'єднання Сатурна і Місяця. Точна дата з'єднання - 31 грудня. Близько цієї дати ворог може спробувати максимально нашкодити людям, які проживають в Україні. Наприклад, влаштувати тривалий масований обстріл на пару днів, повний блекаут, або ще якусь гидоту. Ворог любить красиві дати, і обов'язково постарається зіпсувати людям свято в Україні. Останній прохід Сатурна по Місяцю близько 31 грудня може дати якийсь "фінальний акорд симфонії Путіна" (так я зазвичай називають виття сирен і удари ракет)". 

Дмитро також зазначив, що у 2022 році аспект "Саде Саті", який розпочався у січні, принесе великі страждання та втрати. Експерт додав, що 2023 рік також буде важким для українського народу. 

Відео дня

"У 2022-2023 році народ, економіка і фінанси України будуть сильно страждати, будуть відчувати великі позбавлення і труднощі. Боротьба з ворогами за виживання, за право жити і існувати", - додав Уранус. 

Нагадаємо, раніше Дмитро Уранус попередив, що Росія хоче завдати нового масованого удару по території України вже в понеділок, 26 грудня. 

Вас також можуть зацікавити новини: