Гороскоп на 25 жовтня по картах Таро / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 25 жовтня для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

Незалежно від ваших дій у вас є всі шанси на успіх. День буде насичений потенціалом і продуктивністю. Можливо, навіть варто розглянути участь у лотереї, щоб перевірити свою удачу.

Тілець

Цей день принесе приплив натхнення і нові ідеї. Перспективи обіцяють бути продуктивними та позитивними. Скористайтеся цим часом для вирішення конфліктів і поліпшення відносин з близькими.

Відео дня

Близнюки

Карти віщують вам величезний потенціал і початок нового етапу у досягненні ваших цілей. Ви вирушаєте в подорож із чистим серцем, добрими намірами та вірою у власні здібності.

Рак

Ваші навички і суспільне становище помітно зміцнюються. Можливо, на вас чекає пропозиція зайняти високий пост або інші визнання.

Лев

Ви можете зіткнутися з необхідністю відстоювати свою точку зору і опинитися у ситуації суперництва або конкуренції. Також можливі сімейні розбіжності і конфлікти з колегами по роботі.

Діва

Ви можете зустріти витончену і мудру жінку, що володіє розвиненою інтуїцією і "шостим почуттям". Можливо, ці якості почнуть проявлятися у вас самих. День може бути пов'язаний з прозрінням.

Терези

Ви відчуєте задоволення у різних аспектах життя, включаючи ваші взаємини з оточуючими і, найголовніше, з собою. Також ви почнете відчувати невідкладну потребу в заслуженому відпочинку після продуктивної праці.

Скорпіон

Поради Таро полягають в тому, щоб проявляти чесність, як стосовно себе, так і перед оточуючими, і дотримуватися світлих початків. Це дозволить вам уникнути негативних наслідків.

Стрілець

Вам доведеться знайти золоту середину і піти на компроміс, відступити від принципів, закрити очі на певні питання або навіть прийняти їх такими, якими вони є. Однак, така поведінка може відбитися на вашому авторитеті і повазі.

Козоріг

Таро закликає до того, щоб чітко визначити, що або хто обмежує вас і утримує. Усвідомте цей зв'язок і сміливо зробіть крок вперед.

Водолій

Ваш соціальний статус і повага значно зростуть. Оточуючі будуть бачити в вас мудру і компетентну людину, особливо у питаннях, що стосуються нематеріальних цінностей, і будуть звертатися до вас за порадою і допомогою.

Риби

Зосередьтеся на вирішенні практичних питань. Можливо, у цей день вам доведеться вирішити кілька давніх фінансових питань.

Вас також можуть зацікавити новини: