З'явився гороскоп на період місячного місяця / фото slovofraza.com

Щербатий Місяць - це важливий період місячного місяця. Астрологи розкажуть, чого чекати від цього періоду всім знакам Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Овен

Овнам в цей період рекомендується м'якше реагувати на випади оточуючих і не провокувати конфлікти. Астрологи радять боротися з негативом і якомога менше спілкуватися з людьми не прощати образи.

Відео дня

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 10-16 серпня Телець

Тельцям варто приділити увагу складним справам. Важливо зберігати гарний настрій і не фокусуватися на негативних емоціях.

Близнюки

Це вдалий час для Близнюків, однак астрологи настійно рекомендують їм не ризикувати і займатися тільки звичними справами. Найважливішою стане фінансова сфера, робота і бізнес.

Рак

У Раків з 11 числа настане час, яке ідеально підходить для домашніх справ. Можна затіяти генеральне прибирання за правилами фен-шуй, причому зробити її краще вже 11 числа, щоб усі дні аж до 18 серпня були більш сприятливими. Енергетика щербатого Місяця погано підходить для дуже складної роботи і перевтоми.

Лев

Левам краще вести справи з відповідальними і надійними людьми. У період з 11 по 18 число Левів можуть чекати деякі проблеми в сфері фінансів, затримки при отриманні грошей. У любові цим людям Місяць принесе велику удачу, особливо тим, хто поки самотній. Це ідеальний час для прояву ініціативи, побачень, зізнань у коханні.

Діва

Початок щербатого Місяця для Дів буде дуже непростим. Очікуються різкі зміни настрою. На роботі і в любовній сфері 11 числа можуть початися негаразди, які згладяться вже до 13 серпня.

Читайте також"Можуть повернутись буремні 90-ті": астролог вразила прогнозом для України Терези

Для Терезів період з 11 по 18 число стане часом, коли можна почати нове життя. Це ідеальний період для нових починань, шопінгу, знайомств. Можна також відправлятися в далекі подорожі, відрядження.

Скорпіон

Поки Місяць убуває і розсіює, Скорпіонам необхідно боротися зі своїми негативними звичками, а також програмувати себе на успіх. Астрологи радять не перекладати ні на кого відповідальність, зберігати холоднокровність і раціональний підхід до справ.

Стрілець

Стрільцям астрологи радять позбутися від маніпуляцій. Досягати цілей краще за допомогою наполегливої праці, а не хитрощі і брехні. Ближче до кінця щербатого Місяця можливі зустрічі з неприємними людьми.

Козеріг

Для Козерогів прийдешні вісім днів стануть часом максимальної продуктивності і відмінного настрою. ділитися оптимізмом і радістю з оточуючими. Також це ідеальний період для покупок, початку ремонту, переїзду, подорожей.

Водолій

У Водоліїв настає час, коли необхідно сфокусуватися на отриманні знань. Щербатий Місяць поліпшить пам'ять цих людей, активізує роботу мозку. Можна досягти успіху в творчих справах, а також у любові.

Риби

Рибам експерти рекомендують не лаяти себе за провали в справах. Будь-які невдачі - це привід стати мудрішими і сильніше, особливо на щербатому Місяці. Також необхідно остерігатися неприємних особистостей, ворогів.