На думку астролога, незабаром країною прокотяться протести / skr.su

Астролог Надія Кологривова склала прогноз про майбутнє України і передрікла країні "повернення у 90-ті".

Про це пише ІА «Вголос».

На думку астролога, незабаром країною прокотяться протести. 

Відео дня

Читайте такожЧотирьом знакам Зодіаку посміхнеться удача в дзеркальну дату 8.08 2020 - астролог«Місцеві і точкові протести точно пройдуть по Україні. Якщо взяти до уваги гороскоп України, то до 24 серпня 2020-го року особливих протестів не буде, але вже зовсім скоро для нас наступить новий рік і прийде в дію новий гороскоп. Зараз народ незадоволений, але нічого не робитиме», – пояснила Надія Кологривова.

Астролог передрікає, що настрої у суспільстві загостряться і люди стануть більш агресивними. 

«Після цього наше суспільство буде знаходитись у знаку Скорпіона, тобто буде більш агресивним і перебуватиме у хорошому аспекті до Сонця. Це означає, що буде підйом нової ідеології в країні. Я думаю, що опозиційні партії і сили наберуть ваги. Тут важливо розуміти, що це може зіграти на руку партіям, які пішли у «підпілля» після подій на Майдані, вони будуть підіймати голову», – додала астролог.

Також вона впевнена, що у країні спостерігатиметься ріст злочинності.

«Також, згідно з гороскопом, постраждає демократія в Україні. Плутон буде у сузір’ї Скорпіона, а він відповідає за олігархів, злочинний світ та антидемократичний устрій. Раз на рік він є дуже сильним і зараз знову буде посилення таких настроїв. Фактично, до нас можуть повернутись буремні 90-ті», – резюмувала вона.