Гороскоп Таро для Скорпіонів на лютий 2023 / ua.depositphotos.com

Перша карта, яка випадає Скорпіонам в лютому 2023 року - це королева Кубків. Вона говорить про рішучу, мудру і впевнену в собі жінку. Також ця карта може сигналізувати про небезпеку - якщо Скорпіонам потрібна допомога, не варто бояться попросити про неї.

Представників даного знака Зодіаку можуть переслідувати сумні думки, бажання втекти від усього світу, але потрібно шукати в собі сили рухатися далі. 

Друга карта - це двійка Чаш. Ця карта символізує відданість, чесність, щирість, благі наміри. Якщо вона не стосується безпосередньо Скорпіонів, то в їхньому житті може з'явитися така світла і промениста людина, яка залишить свій слід. 

Відео дня

Також двійка Чаш говорить про довіру і про відповідальність - не варто перекладати свою провину на інших, важливо завжди вміти відповідати за свої вчинки. 

Карти таро в цілому радять в лютому Скорпіонам не боятися просити про допомогу і з вдячністю приймати все, що для них роблять. Якщо по п'ятах ходять неприємності і побутові проблеми, варто розважливо і послідовно їх вирішувати. 

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, в яких живе "демон".

Вас також можуть зацікавити новини: