REUTERS

Астрологи розповіли, чого варто очікувати людству восени 2020 року.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Зокрема, вони кажуть, що у 2020 зірки немов збожеволіли. 

"З'єднання Плутона і Сатурна. Плутон - це символ смерті. Сатурн зображували в давнину косою зі смертю. І вони з'єдналися точно в своїй позиції в січні місяці", - каже астролог Влад Росс.

Читайте такожДля чотирьох знаків Зодіаку Молодик стане початком білої смуги

"Шість затемнень. Таке буває нечасто. Плюс більшість планет займає ретроградне положення. Плюс до всього ми мали парад планет", - додає інша астролог Яніна Массіні.

Саме в результаті такого збігу зірок людство підійшло до глобальних випробувань і пандемія коронавірусу - лише перший вершник апокаліпсису, вважають астрологи.

Все це породжує глобальну економічну кризу, в якій збагачуються одиниці, роблячи тисячі інших біднішими і вразливішими.

Відсутність економічної стабільності, сукупність поганих подій та засилля новин про них робить людей тривожнішими, підсумовують неврологи. Говорять навіть про епідемію тривожних розладів, яка лише починається.

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яких до кінця липня накриє хвилею удачі

Утім, психологи заперечують - коронавірусна криза виявилася корисною вправою, вона адаптувала людство до наступних проблем. За словами психолога Володимира Савінова, справді гіпнабельними, тобто такими, які вірять усьому, що почули чи побачили, є лише 15% людства.

"Тривожні новини не завжди погано впливають на психіку. Іноді вони активізують правильні ресурси. Люди знаходять шляхи адаптації. Ви мене запитували напередодні чи зміниться суспільство після карантину. А ви впевнені, що буде після? Може він буде завжди? І суспільство змінюється прямо зараз", - каже соціальний психолог Володимир Савінов.

Астрологи очікують найбільші проблеми для людства цієї восени. Тут можливі і війни, і економічні провалля, і навіть катастрофа планетарного рівня.

"12 листопада у нас відбудеться з'єднання Юпітера з Плутоном. Цей момент непростий в світовій економіці. У цей момент буде уповільнення економіки багатьох країн. Буде відчутна криза. Багато підприємств до цього моменту, швидше за все, закриються. Можливе велике безробіття. Я рекомендую всім бути максимально стриманими в своїх покупках. Особливо покупка нерухомості, автомобіля", - повідомила астролог Яніна Массіні.

Країни колишнього СНД найближчим часом може затопити хвиля повстань, додають астрологи.

Читайте такожГороскоп на понеділок, 20 липня: що завтра чекає Левів, Раків, Козерогів і інші знаки Зодіаку

"Все це починається прямо зараз. Марс не покидатиме знак Овна, знак революцій. В Росії буде майдан. Буде майдан в Білорусі. І всюди зметуть - спочатку владу Лукашенко, потім Назарбаєва, і будуть корінні перетворення в Росії. В грудні, коли буде сонячне затемнення, коридор затемнень, я прогнозую, що, можливо, навіть комета впаде або астероїд на землю і, швидше за все, вона потрапить в Атлантичний океан", - заявив астролог Влад Росс.

Утім, криза не може тривати вічно. Вже від 2021 року зірки обіцяють поступове полегшення. А для України навіть вихід з економічного піке. Головне у 2020 році зберігати трошки гумору і багато здорового глузду.