Гороскоп карт Таро на Червень / фото ua.depositphotos.com

Карти Таро - мудрі провидці і провісники, які дають людям безліч порад. З давніх-давен карти використовували для того, щоб заглянути в майбутнє. Гороскоп карт Таро розповість кожному знаку Зодіаку, яка карта благоволить йому в цьому місяці, і яку долю йому обіцяє.

Овен

Карта місяця: П'ятірка пентаклей

Цей місяць буде для вас не дуже вдалим у сфері фінансів. Можливі збитки і незаплановані витрати. Не рекомендується укладати фінансові угоди і робити вклади. Також потрібно підвищити пильність: вас можуть обдурити шахраї. Не варто в грошових питаннях покладатися тільки на себе. Дозвольте вам допомогти людині, якій ви довіряєте.

Відео дня

Телець

Карта місяця: Двійка кубків

Червень для Тельців буде місяцем романтики і кокетства. Якщо у вас ще немає пари - це ідеальний місяць для того, щоб почати шукати свій любовний інтерес або признатися в почуттях, якщо ви вже закохані. Придивіться уважніше до своїх недавніх знайомих - швидше за все, серед них ховається ваша доля. Тельці, у яких є пара, можуть відправитися в спільну подорож.

Близнюки

Карта місяця: Перевернута сімка жезлів

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які будуть зневажати своїх кривдників до кінця життяУ перший місяць літа вам часто доведеться відстоювати свою точку зору і особисті кордони, і не завжди це буде вдало. Навколишні часто будуть байдужі до ваших прохань. До середини місяця ви можете зовсім позбутися сил, але здаватися не потрібно.

Рак

Карта місяця: Дев'ятка пентаклей

Місяць складеться для вас вдало як в кар'єрі, так і у відпочинку. Карти рекомендують вам присвятити більше часу хобі, турботі про себе, задоволенням. Здійсніть найсміливіші бажання, частіше себе балуйте. Також дуже вдало пройдуть будь-які процедури по догляду за собою.

Лев

Карта місяця: Паж пентаклей

У цьому місяці вас чекають приємні зустрічі і хороші знайомства, які принесуть вам фінансовий прибуток. Вам надійде дуже перспективна пропозиція, що відкриє для вас безліч нових можливостей. Левам потрібно бути привітними і не упускати ніяких знайомств, навіть якщо вони здаються вам малозначними.

Діва

Карта місяця: Сімка жезлів

Ця карта обіцяє вам часті розбіжності з колегами з робочих питань. Дуже важливо для Дів не відступати від своєї позиції і наполягати на своєму. Тоді вам вдасться захистити свою точку зору і при цьому не зіпсувати відносини з колегами.

/ фото ua.depositphotos.com

Терези

Карта місяця: Диявол

У червні вас часто будуть переслідувати різні спокуси, яким захочеться піддатися. Вони можуть стосуватися їжі, грошей, особистих відносин і переконань. Ні в якому разі не піддавайтеся спокусам, інакше наслідки будуть дуже серйозними.

Скорпіон

Карта місяця: Перевернута дев'ятка мечів

Скорпіонів часто буде долати зневіра, розчарування, смуток за втраченими можливостями. Дивіться на речі в позитивному ключі і не дозволяйте песимізму перемогти вас. Якщо якась проблема довго гризе вас - варто або вирішити її, або ставитися до неї простіше.

Стрілець

Карта місяця: Перевернуті закохані

Місяць невдалий для любовних справ. Краще взагалі не закохуйтеся, або відкладіть всі романтичні плани на липень. Якщо ви вирішите почати відносини, то вас чекають часті сварки і хворобливе розставання.

Козоріг

Карта місяця: Король мечів 

Доля створить для вас всі умови для успішного розв'язання питання, яке вже дуже довго обтяжує вас. Події часто будуть складатися вам на користь, а удача буде на вашому боці. Головне - діяти, а не чекати подарунка долі. У важкій ситуації звертайтеся за допомогою до друзів - вони дадуть слушну пораду.

Водолій

Карта місяця: Королева кубків

Червень стане для Водоліїв місяцем налагодження відносин. Частіше спілкуйтеся з рідними і близькими, влаштовуйте вечірки з друзями. Обговорюйте плани і просіть допомоги у рідних. Звичайно, не забувайте про своїх батьків. У цьому місяці вам дуже допоможе близька родичка, з якою у вас хороші відносини: мама, бабуся, старша сестра або тітка.

Риби

Карта місяця: Перевернута сімка мечів

У червні недобросовісна людина спробує нажитися на вашій неуважності або довірливості. Це може бути навіть близька людина, тому намагайтеся не поширюватися про свої плани і фінанси. Також така людина може ховатися серед ваших колег. Не беріть участь ні в яких плітках і інтригах.

Вам також може бути цікаво: