Сатурн в астрології - «зла» планета, нарівні з Марсом, Ураном і Нептуном / NASA

Протистояння Сатурна і Сонця — важлива подія в астрологічному світі, яке допомагає нам розвиватися і ставати кращою версією себе. Астрологи розповідають, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача і як скористатися силою аспекту.

Читайте такожМолодик 20 липня: чим він особливий і як вплине на знаки ЗодіакуСатурн відає порядком і хаосом в нашому житті. Це планета володіє могутньою силою, особливо в такі моменти, як протистояння з Сонцем. Для деяких представників зодіакальної плеяди ця подія принесе щасливі зміни, пише slovofraza.

Опозиція Сонця і Сатурна в липні

Сатурн в астрології - «зла» планета, нарівні з Марсом, Ураном і Нептуном. Правда, інші планети вважаються вісниками невеликих проблем, у той час як Сатурн приносить серйозні неприємності. Протистояння і так є негативним аспектом, а з участю в ньому Сатурна і Сонця набагато загострює фатальність подій.

Відео дня

Протистояння Сонця і Сатурна - напружений аспект, який приносить в життя багато неприємностей і невдач. Зіткнення з владою, сварки і чвари, підвищення відповідальності, несподівані неприємності — ось маленький список того, що здатний принести з 20 липня Сатурн. Навіть отримання невеликого позитивного результату зажадає величезних зусиль. Від таких серйозних астрологічних подій можна і потрібно чекати деяку інерцію. Тому хоча саме протистояння не триватиме довго, його енергія буде деякий час бути присутнім у світі. Мінімум тиждень доведеться дотримуватися обережності і не ризикувати.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 20 - 26 липняПравда, для деяких представників зодіакального кола всі негативні фактори стають позитивними. Більш того, Сатурн нагородить їх багатьма сильними рисами характеру, які відіграють значну роль у формуванні майбутнього.

Знаки Зодіаку, яких чекає удача з 20 липня

Терези. Представникам цього Знака посміхнеться велика удача, адже у них вийде розібратися з проблемою, яка мучила довгий час. Завдяки включенню Сатурна і Сонця Терези стануть ще впевненіше і напористо, у них з'явиться більше сил на реалізацію наміченого і виконання бажаного. Найголовніше — правильно розставити пріоритети.

Козеріг. Сатурн — покровитель Козерогів, так що енергія планети живить їх життєві сили. Іншими словами, та сила, яка іншим несе руйнування і негаразди, для Козерогів — живильне середовище, що взрощує успіхи. Астрологи радять уважніше поставитися до інформації, що надходить: буде багато фінансових підказок, які забезпечать добробут.

Водолій. Водолії відчувають себе комфортно в період розквіту Сатурна: його енергія дозволяє їм очищати безладний потік інформації й перетворювати його ідеї. Реалізувати їх негайно, відразу ж 20 липня, не вийде: досягнення намічених цілей потребує часу і сил. Але перші успіхи будуть забезпечені. А ще вийде позбутися від усього віджилого, заважає і непотрібного в житті.

Телець. У Тельців настає період, коли «все складно»: енергія Сатурна може принести руйнування і зміни, яких Тельці навмисно уникають. З іншого боку, це можна розцінити як підтримку — аспект прискорить розвиток подій, тим самим підштовхнувши до рішучих дій і змін у долі. Головне — триматися обраної борозни і не кидати розпочате.

Близнюки. Близнюкам протистояння Сонця і Сатурна принесе багато несподіванок. Випадкові зустрічі можуть перерости в прибуткові проекти, а швидкоплинні знайомства — в палкий роман. Удача буде супроводжувати у всьому, просто потрібно діяти рішуче і не оглядаючись на минуле.