Карти Таро радять Тельцям відмовитися від зайвих витрат / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 10 лютого, на Раків чекає ураган любові, а Овнам доведеться прийняти страшний вирок, доля їх покарає. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни зіткнуться з неприємностями. Доля вирішила дати вам урок, а тому вам доведеться відповідати за те, що ви зробили в минулому. Можливо, це буде моторошний вирок, який обрушить всі плани.

Телець

Карти Таро радять Тельцям відмовитися від зайвих витрат. У цей день ви ризикуєте втратити свої заощадження і розлютити начальство своєю пристрастю до розваг.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам час діяти. Тарологи радять цьому знаку Зодіаку зважитися на сміливий крок.

Рак

На Раків чекає ураган кохання, ви будете оточені ласкою. Ті представники знака, у яких ще немає другої половинки, зможуть її зустріти.

Лев

Левам варто "забити" на думку оточуючих. Робіть те, що вам хочеться, не варто слухати критику.

Діва

Діви можуть зловити удачу за хвіст, ви можете отримати неймовірний шанс поліпшити своє життя. Однак варто бути уважнішими, ви можете захопитися дрібницями і упустити рідкісну можливість.

Терези

Терезам варто готуватися до того, що їх здолає хандра. Ви можете сильно сумувати, хоча реального приводу для цього немає. Ймовірно, Терезам просто потрібно відпочити.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає успіх. Вони зможуть розкритися в новій справі і здивувати всіх оточуючих своїми прихованими талантами.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям зануритися в спокій. Не варто гарячкувати, відкладіть всі важливі справи. У цей день вам потрібен тільки спокій.

Козоріг

10 лютого Козерогам потрібно уважно стежити за часом. Ви можете запізнитися на важливу подію, через що втратите можливість познайомитися з цікавою людиною.

Водолій

На Водоліїв чекає гарний день. Ви твердо стоїте на ногах, у вашому житті з'являється стабільність. Однак розслаблятися не варто, все може зіпсувати необдумане слово, сказане вами вголос.

Риби

У п'ятницю бажання Риб здійсниться. Збудеться те, про що ви давно мріяли. Розділіть щастя зі своєю сім'єю.

Раніше астрологи розповіли, що життя двох знаків Зодіаку скоро перетвориться на тортури.

Вас також можуть зацікавити новини: