З'явився любовний гороскоп на травень / slovofraza.com

13 травня своє зворотний рух починає Венера — покровителька любові. У зв'язку з цим багатьох представників Знаків Зодіаку очікують великі зміни в цій сфері.

Про це пише slovofraza.

Телець

Тельцям потрібно буде скористатися своїм відокремленим положенням собі на благо. Необхідно сфокусуватися на роботі і справах. З іншого боку, якщо захочеться перемогти негативний вплив ретроградної планети, то можна сподіватися на силу думки. Закон тяжіння буде працювати з тією ж силою, що й завжди, тому банальна впевненість у собі підвищить шанси Тельців на вдалий флірт і знайомства у другій половині травня і майже весь червень.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у травні чекає несподіваний прибутокДіва

У цей період у Дів буде відмінна можливість проявити себе у всій красі. Важливо емоційно підтримувати близьких у важку хвилину. Кохана людина помітить це і оцінить належним чином.

Стрілець

Ретроградна Венера не завадить любовним планам Стрільців. Ці люди зараз на підйомі, тому максимум, на який здатна дана планета в змозі зворотного руху, — зіштовхнути Стрільців з негативними людьми. Досить просто поставити енергетичний захист, щоб недоброзичливці не змогли порушити плани і породити проблемні ситуації.