Дізнайтеся, шо обіцяє гороскоп на п'ятницю/ фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 29 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Риби можуть озолотитися, а Діви ризикують програти. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Імовірні суттєві витрати на одну важливу справу. Не шкодуйте коштів, якщо це пов'язано з освітою і розвитком бізнесу. Також потрібно бути терплячими з молодшими родичами, дітьми. Не кажіть слів, про які будете згодом шкодувати.

Телець

Є небезпека стресу, нервового зриву. Вас виводять із себе прості дрібниці. Очевидно, потрібно взяти в справах перепочинок і насолодитися відпочинком. Особливо добре допомагає усамітнення, спілкування з тваринами та природою.

Відео дня

Близнюки

Обставини можуть вимагати непередбачених витрат. Не найкращий час, щоб смітити грошима. Думайте наперед і прораховуйте подальші кроки. Вечір чудово підходить для сімейної вечері. Проявіть турботу про членів родини.

Рак

Стосунки можуть вийти на наступний етап. Самотні представники знака отримають знаки симпатії. У робочих питаннях рекомендується не поспішати, щоб не припуститися помилки.

Лев

Ваша ініціативність і ділова хватка дають свої плоди. Але декому ви сильно не подобаєтеся. Будьте готові до капостей, розпускання пліток. Сила і правда на вашому боці, і це головне.

Діва

Ви схильні переоцінювати свої сили і проявляти впертість у свідомо програшній справі. Ретельніше плануйте свою роботу. Не варто бути відвертим і ділитися планами на майбутнє. Більше слухайте, ніж розповідайте.

Терези

Становище зірок сприятливе для придбання та продажу нерухомості, поїздок і навчання. П'ятниця обіцяє бути цікавою для тих, хто проявить ініціативність у справах і зустрічах. Не рекомендується пасивний відпочинок.

Скорпіон

Ви здатні до серйозної розумової діяльності. Плюс до всього добре працює інтуїція. Займайтеся виключно важливими справами, а не повсякденними дрібницями. Ваша доля у ваших руках.

Стрілець

Необхідно більше уваги приділяти партнеру. Сьогодні ви закладаєте фундамент стосунків. Деякі справи можна відкласти. Присвятіть час своїм коханим і рідним.

Козерог

Ви схильні хапатися за всі справи відразу, хочеться скрізь встигнути. Уперед, якщо відчуваєте в собі сили і є люди, які готові надати підтримку. В іншому разі потрібно обрати один пріоритетний напрямок. Перевтома може негативно позначитися на здоров'ї.

Водолій

Прекрасне самопочуття може різко змінитися поганим. Легко підхопити застуду, якщо нудьгувати і сумувати. Знайдіть спосіб, як повеселитися. Можна знайомитися з новими людьми, зустрічатися з цікавими особистостями.

Риби

Ймовірний хороший прибуток від грошових вкладів. Приходять ідеї прибуткових проектів. Рекомендується обговорити справу з товаришами. Для романтики поганий день, ваші думки зайняті іншим, і партнер може образитися.

Вас також можуть зацікавити новини: