Астролог Влад Росс / Скриншот YouTube

Владе, дайте, будь ласка, прогноз на квітень. Які події відбуватимуться на фронті?

У квітні буде не тільки коридор затемнень, а й сонячне затемнення, дві стоянки Меркурія, Венера двічі змінить знак Зодіаку, а також з'єднання Юпітера з Ураном. Почнеться новий період, пов'язаний із глобальними змінами. Буде якась радісна звістка.

Плюс до всього активним буде Овен, тому місяць буде яскравим, активним, незвичайним і вибухонебезпечним.

Відео дня

8 квітня буде сонячне затемнення, тому цього дня потрібно бути дуже обережним. У період з 7 по 9 квітня краще не пересуватися, не призначати важливих зустрічей. Зате це гарний час для медитацій.

Статичність Меркурія буде з 1 по 4 квітня і з 23 по 28 квітня. Тому в ці дні теж краще нічого не підписувати, не робити жодних покупок, ні з ким не зустрічатися. А ось 30 квітня можна вже щось планувати.

Ви сказали, що квітень буде вибухонебезпечним. Які міста в зоні ризику?

Насамперед це Одеса. Також обстрілювати будуть Харків, Київ, Миколаїв, Суми та Кривий Ріг. Решта міст будуть у меншій небезпеці.

Варто розуміти, що зараз Росія хоче знищити Верховну Раду, тому Київ перебуває під жорстким прицілом. Столицю намагатимуться стерти з лиця Землі. Особливо небезпечною буде перша половина квітня.

Росія хоче знищити Верховну Раду, - Росс / фото ua.depositphotos.com

Чи можемо ми звільнити якісь території у квітні або навпаки втратити?

Головна мета окупантів - узяти Куп'янськ, але, найімовірніше, їм це не вдасться. Також вони намагатимуться взяти Работине, яке знаходиться на півдні Херсонської області.

А що відбуватиметься в Сумській області найближчим часом?

Там будуть дуже великі обстріли. Зрозумійте, що нам потрібно взяти Бєлгород і захопити Курську АЕС, щоб обміняти її на Запорізьку АЕС. РДК просуватимуться і намагатимуться захопити Бєлгород.

Окупанти захопили ще два села біля Авдіївки. Що там буде?

Ми самі їх залишили, тому що там було безперспективно перебувати. Потрібно було виходити на рубежі на підвищенні. Утриматися там практично нереально.

Ба більше, немає сенсу повертати Авдіївку. Навіщо перебувати під ударами заради повернення знищеного міста?

Нещодавно в Росії відбулися вибори, на яких переміг Володимир Путін. Однак пізніше з'явилася інформація про те, що результати були сфальсифіковані. Як це вплине на подальший перебіг подій?

Абсолютно ніяк, тому що, насправді, переміг двійник Путіна - Звягелєв Євген Васильович. Справжній Путін уже помер. Його двійником керує "сірий кардинал Росії" Сергій Корольов.

На виборах переміг двійник Путіна, - Влад Росс / скріншот із відео

Чи можливі бунти в Росії?

Які бунти? Їх усіх залякали. У Росії зараз сталінський режим. Можливий тільки палацовий переворот. До речі, друга половина квітня сприятлива для цього. Тоді Білий Місяць зійдеться з Юпітером і Ураном. Ми можемо отримати благу звістку, як я сказав раніше. У цей час хтось може вбити двійника Путіна.

Днями Польща заявила про те, що над її територією літали російські ракети. Чи може вона, зокрема й інші країни, активізуватися в допомозі Україні?

Вони вже це зробили, тому що намагаються рятувати свої штани. Макрон відчув, що Франція може бути наступною після України. У них безвихідне становище, бо двійник Путіна не зупиниться. Тому Європа вирішила відправляти свої війська в Україну, зокрема на білоруський кордон, щоб окупанти не зайшли до Києва та Одеси.

Варто зазначити, що вже місяць окупанти тренуються застосовувати ядерну тактичну зброю. Вони вважають, що якщо її застосувати, то їм вдасться прорвати фронт і захопити три головні цілі - Київ, Одесу і Харків.

Чи реально вона може бути застосована?

Так, я абсолютно впевнений, що розв'язка війни закінчиться застосуванням ядерної тактичної зброї. Однак ніхто не знає, що буде потім. Раніше вже застосовували ядерні бомби, а тактичну зброю - ні. Найімовірніше, вона може знищити стадіон, але який ефект буде загалом - невідомо.

Розв'язка війни закінчиться застосуванням ядерної тактичної зброї, - Росс / фото Окремий батальйон Вовки Да Вінчі

Яку допомогу можуть передати Україні найближчим часом?

У квітні ми можемо отримати довгоочікувані 60 мільярдів доларів від США, які нам обіцяють п'ять місяців. Також президент Чехії направить нам 700 тисяч артилерійських снарядів. Це достатньо для того, щоб відбитися від окупантів цього року. Ми зможемо вистояти.

Чи є якісь провісники закінчення війни в Україні цього року?

Я думаю, що війна закінчиться 25 травня 2025 року. У цю дату Сатурн увійде в нульовий градус Овна. Овен - це війна, Сатурн - холод, заморозка.