Гороскоп на 14 жовтня по картах Таро / фото ru.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 14 жовтня по картах Таро. Що вони віщують кожному знаку Зодіаку - читайте далі.

Овен

Дуже часто Овни покладаються тільки на удачу. Однак завтра вона буде не на вашому боці. Тому якою буде субота - залежить тільки від вас самих. Дійте.

Відео дня

Телець

У вас можуть виникнути конфлікти на роботі, які значно зіпсують вашу репутацію. Намагайтеся тримати себе в руках, щоб не довести ситуацію до піку.

Близнюки

Важкі часи закінчуються. Все, ви можете видихнути з полегшенням і присвятити час тому, що приносить вам задоволення. Подумайте про власні бажання.

Рак

Ви будете дуже вперті весь день, тому не виключені конфлікти. У такі моменти вам варто зупинитися і подумати, чи дійсно тільки ваша думка має право на існування.

Лев

У вашому житті настають серйозні зміни. У вас з'явиться більш висока мета, дійшовши до якої ви зможете обернутися назад і усвідомити, що ви стали сильнішими і крутішими.

Діва

А ось Діви в суботу будуть відрізнятися особливою лінню. Їм буде складно навіть встати з ліжка. Що ж, дозвольте собі і так провести час. Зате відпочинете від роботи.

Терези

Терезам варто подумати про те, що їм робити далі і в якому напрямку рухатися. За вас це ніхто не вирішить. Беріть ноги в руки і починайте діяти.

Скорпіон

Вам випала карта "Сонце", що позначає позитивні зміни в житті. З чим вони будуть пов'язані - невідомо, проте ви можете бути спокійні. Вони вас порадують.

Стрілець

Не беріться відразу за десять справ, бо на вас може чекати провал. Краще сконцентруйтеся на чомусь важливому. Тоді у вас все вийде.

Козоріг

У цей день Козерогам доведеться відповідати за все, що вони зробили. До вас повернеться бумеранг, який може дуже боляче вас вдарити. В основному це стосується чоловіків цього знака Зодіаку.

Водолій

Водоліям доведеться взяти на себе відповідальність за свої ж вчинки. Перестаньте перекладати провину на інших. Так ви нічого не досягнете і нічого не зрозумієте.

Риби

Завтра вам доведеться згадати про помилки минулого і понести за них покарання. Подібна ситуація може статися і в житті ваших близьких. 

Вас також можуть зацікавити новини: