Названо щасливчиків травня 2023 року за знаком Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Відомий астролог Валентина Віттрок зробила прогноз на травень 2023 для представників кожного знака Зодіаку. Серед них є ті, кому Зірки обіцяють більше удачі та щасливих моментів у житті.

Можна виділити три знаки Зодіаку. Народжених під цими знаками людей буде супроводжувати удача.

Щасливчики травня за знаком Зодіаку - хто у списку

У список щасливчиків потрапили Тільці.

Відео дня

"До 22-го травня світило дає зелене світло для Тільців, але до середини травня не варто форсувати те, що не форсується. Марс з Венерою пропонують багато знайомств і листування, коротких роз'їздів і роботи з документами. 17-го травня епохальна подія - в Тілець заходить планета успіху - Юпітер, в Тільці Юпітер перебуватиме до кінця травня 2024-го року. У багатьох Тільців будуть відбуватися важливі життєві події, але слід дивитися особисту карту, в якому напрямку будуть щасливі зміни", - зазначила астролог.

Також деяких успіхів досягнуть Стрільці.

"Венера навіть може включити фінансову підтримку з боку партнерів. Перехід Юпітера в Телець на цілий рік може принести Стрільцям збільшення в трудовій діяльності, зростання", - зазначила Віттрок.

Приємне проведення часу з коханими та дітьми у травні астролог прогнозує Козерогам:

"Деяких сильно потягне у творчість. Венера проходить практично весь місяць по зоні партнерів, вносячи багато турботи та шарму у стосунки, але не без перчинки, оскільки Марс також присутній у цій зоні до 21-го травня".

Раньше астрологи назвали найбільш ревниві знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: