Гороскоп на 3 квітня по картах Таро / фото depositphotos.com

Гороскоп на 3 квітня по картах Таро говорить, що більшість знаків Зодіаку проживуть спокійний день, але деяким з них доведеться підтягувати "хвости". 

Овен

Якщо ви давно хотіли щось змінити у своєму житті, то понеділок буде найсприятливішим для цього днем. Можете сміливо приймати доленосні рішення, адже удача буде на вашому боці.

Відео дня

Телець

У цей день ви будете в центрі уваги. Оточуючим може знадобитися ваша порада. Не відмовляйте в допомозі, адже колись і вам вона може знадобитися.

Близнюки

Завтра ви можете зустрітися з людиною з минулого, яка знову зіграє у вашому житті важливу роль. Ви можете дізнатися якусь інформацію, а також отримати подарунок.

Рак 

У вас може скластися враження, що оточуючі намагаються вас "вколоти", образити неприємними словами. Астрологи радять не брати все близько до серця, щоб не довести себе до емоційного виснаження.

Лев 

День буде складним у фінансовому плані. Вранці ви можете допустити якусь помилку, через яку ввечері можете втратити гроші. Експерти закликають вас бути обережними і не робити покупки онлайн.

Діва

Вам варто стримувати свої емоції під час спілкування з близькими людьми. Навіть найменша суперечка може перерости в грандіозний скандал. Тримайте себе в руках.

Терези 

Якщо в понеділок ви проявите всі свої таланти і доведете, що ви можете бути лідером і вести за собою команду, то вже зовсім скоро начальство запропонує вам нову посаду. 

Скорпіон

У вашому оточенні є люди, з якими ви спілкуєтеся, але до кінця не довіряєте їм. Ці люди - "темні конячки". Так ось, завтра ви зможете вивести їх на чисту воду. Викриття буде видовищним.

Стрілець

На вас чекають фінансові труднощі, які позначаться і на вашому настрої. Відсутність грошей зазвичай болісно вами сприймається. Однак не варто засмучуватися, бо незабаром все налагодиться.

Козоріг

У Козерогів може спостерігатися певний застій в справах і особистому житті. Щоб виправити ситуацію, вам варто проявити ініціативу і бути більш активними. В іншому випадку ця "пауза" може затягнутися.

Водолій 

Водоліям рекомендується звернути увагу на здоров'я. Завтра буде підвищена небезпека для вас. Ви можете отримати травму, або запаляться хронічні захворювання. Ідіть до лікаря.

Риби

У цей день ви сміливо можете покладатися на свою інтуїцію. Вона вкаже вам правильний шлях, тому з будь-якої ситуації ви вийдете переможцем. 

Вас також можуть зацікавити новини: