Знак Зодіаку Діва - сумісність у коханні / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Знак Зодіаку Діва належить до земної стихії - це раціональні та педантичні люди, які люблять усе в житті планувати, керуючись розумом, а не серцем. Дізнайтеся, з ким ідеально сумісні чоловік-Діва і жінка-Діва, а від кого їм краще триматися подалі.

Сумісність знака Зодіаку Діва з іншими людьми

Діва-чоловік - це людина, яку сприймають, як прискіпливого перфекціоніста, те ж саме часто говорять про жінок цього знака. Насправді ж, вони досить мобільні, доброзичливі та віддані. Мінус у тому, що попри всі свої шляхетні наміри часто стають нестерпними для більшості людей.

Однак, усі ситуації різні - потрібно дивитися детально:

Відео дня
  • Овен і Діва - сумісність низька через зайву запальність Овна і дуже високу серйозність Діви. Практичний і спокійний партнер не винесе цієї "бурі в склянці", а Овен почне ще більше дратуватися, не отримуючи бажаної реакції на свої емоційні сплески.
  • Телець і Діва - сумісність висока, проблеми можуть виникнути тільки в інтимному плані через відсутність різноманітності. Загалом, це один із найміцніших союзів із далекосяжними планами.
  • Близнюки і Діва - сумісність низька через певну фривольність представника повітряного знака Зодіаку, адже для Діви це сигнал того, що на людину не можна покластися. Земний партнер укладатиме в рамки Близнюків, а це для них неприпустимо.
  • Рак і Діва - сумісність висока, ці двоє дійсно створені одне для одного. Здається, що домашній Рак буде тільки радий чекати заповзятливу Діву з роботи і слухати всі її ідеї та плани. Діва, своєю чергою, забезпечить Рака комфортними умовами.
  • Лев і Діва - сумісність середня, якщо Діва готова постійно хвалити Лева і звеличувати його на трон, то Лев забезпечить їй повну турботу і захист. Харизматичний "вогненний" партнер точно вселить у Діву впевненість, а земний - підтримає і доведе, що Лев у цьому світі не самотній.
  • Діва і Діва - сумісність висока через схожість характерів і життєвих цілей. Обидва партнери не конфліктні, розумні й освічені, тож вони зможуть домовитися про що завгодно замість того, щоб догоджати своєму его на шкоду стосункам.
  • Терези і Діва - сумісність середня - між партнерами дійсно сильні почуття. Люблячі серця битимуться в унісон і думатимуть одне про одного, а не про навколишні проблеми, але через це ризикують розлучитися щойно дізнаються про рутину в побуті.
  • Діва і Скорпіон - сумісність низька через практичну неможливість утворення подібного союзу. Ці люди настільки різні, що ніколи навіть не подивляться в бік одне одного, але якщо це станеться - від кількості пристрасті можна буде зарядити кілька міст-мільйонників.
  • Стрілець і Діва - сумісність середня через постійне бажання Діви контролювати будь-які дії Стрільця. Загалом союз може бути вдалим - почуття між партнерами сильні, любові багато, але довгостроковість стосунків завжди перевірятиметься на міцність.
  • Козеріг і Діва - сумісність висока завдяки потрібному рівню інтелекту в обох партнерів. Емоційність поступиться раціональності, на перший план вийдуть діалоги, що важливо для земних знаків. Однак у сексуальному плані все буде досить нудно.
  • Водолій і Діва - сумісність середня через різні характери і ритм життя. Прогресивний Водолій, у якого завжди багато знайомих, і дуже насичені дні, може занудьгувати з "домашньою" практичною Дівою. Стосунки можуть триматися тільки на інтелекті, але цього не завжди буває достатньо.
  • Діва і Риби - сумісність низька, оскільки Риби - це занадто мрійливий і легкий знак для Діви. У коханні та почуттях усе має бути добре - "водний" партнер подарує "земному" безліч незвіданих раніше відчуттів, але ось у довгостроковій перспективі ці стосунки не проіснують довго.

Астрологи підсумовують, що Діва добре сумісна з Дівою, Козерогом, Тельцем і Раком, а ось від Риб, Скорпіонів, Близнюків і Овном краще триматися подалі. З усіма іншими взаємини можна спробувати вибудувати - шанси успіху приблизно 50\50.

Вас також можуть зацікавити новини: