Сумісність Стрільця за гороскопом / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Стрілець - справжній улюбленець долі, якому дуже сильно щастить у житті. Більшість подій - це досвід, який не стає надто травматичним, навпаки - дуже корисним. Дізнайтеся, кого має обрати в пару чоловік-Стрілець або прекрасна жінка вогняної стихії.

Кому підходить знак Зодіаку Стрілець - сумісність

Жінка-Стрілець (як і чоловік цього знака) - палкі та пристрасні натури, які постійно прагнуть нових вражень і досягнень. Вони біжать по життю, прагнучи до власної мети, але при цьому діють обережно і раціонально. Зайва прямолінійність і високий рівень інтелекту стають причиною проблем - Стрілець просто нудьгує в спілкуванні зі "звичайними людьми".

Однак, деяким знакам Зодіаку вдається побудувати з ним прекрасні стосунки:

Відео дня
  • Овен і Стрілець - сумісність висока через схожість характерів, світосприйняття і ставлення до життя. Такі партнери зведуть усіх інших з розуму своєю енергією, запалом і харизмою. Союз чудово підходить, якщо хочеться "надовго".
  • Стрілець і Телець - сумісність низька, якщо йдеться про кохання, але висока, коли люди між собою залишаються друзями. Уся річ у безвідповідальності Стрільця, його готовності йти на ризик - для прагматичного Тельця це неймовірна недбалість.
  • Стрілець і Близнюки - сумісність низька, тому що обидва партнери звикли "плисти за течією", ні в кого з них немає чіткого плану дій. Може виявитися так, що Близнюк буде зайнятий своїми справами, а Стрілець - своїми, в результаті на партнера не залишиться ні сил, ні бажання.
  • Стрілець і Рак - сумісність середня - союз може існувати, якщо представник водного знака готовий винести волелюбність Стрільця. Вогняна людина поставить на кін усе, щоб виграти мільйон, але Рак не потерпить таких ризиків.
  • Лев і Стрілець - сумісність висока за умови, що Стрілець віддасть Леву керівну роль у стосунках. Тільки так пара може існувати довго, а партнери почуватимуться чудово. У них дуже схожі характери, ставлення до життя і методи розв'язання проблем.
  • Діва і Стрілець - сумісність висока, але тільки якщо Стрілець дозволить Діві контролювати і коментувати кожен його крок. Загалом, почуття будуть сильними, кохання красивим, а побут приємним - проте стосунки регулярно доведеться перевіряти на міцність.
  • Терези і Стрілець - сумісність середня, адже загалом такі взаємини навряд чи можуть називатися "створеними на небесах", але цілком здатні бути міцними, довгими і приємними. Ніякої особливої пристрасті тут не спостерігається, зате можна бути впевненими в завтрашньому дні.
  • Стрілець і Скорпіон - сумісність низька через критичний настрій обох партнерів. Вони постійно змагатимуться між собою - це не той випадок, коли вдасться вибудувати міцний зв'язок.
  • Стрілець і Стрілець - сумісність висока, якщо не хочеться створювати щось серйозне. Найімовірніше, цей союз триматиметься на пристрасті та враженнях, але тяга обох партнерів до змін зруйнує кохання.
  • Стрілець і Козеріг - сумісність низька, тому що для практичного Козерога волелюбність, незалежність і безтурботність Стрільця - це удар нижче пояса. Загалом, ці двоє зможуть бути хорошими співрозмовниками, поки не почнеться суперечка про що-небудь.
  • Стрілець і Водолій - сумісність висока. Той випадок, коли закохані зможуть швидко домовитися, знайти компроміс і спільну мову, а також рука об руку рухатися в житті до заповітної мети.
  • Стрілець і Риби - сумісність низька через любов Риб до мелодрам і душевних страждань, адже вогняний знак не любить порожні переживання. До того ж, він досить мінливий, що для "водного" партнера - величезний стрес.

Таким чином виходить, що Стрілець - знак Зодіаку, який прекрасно зможе ужитися з Овном, Левом, Дівою і Водолієм, а ось від Козерогів, Тельців, Риб, Близнюків і Скорпіонів краще відмовитися, якщо не хочете зіпсувати собі життя.

Вас також можуть зацікавити новини: