Таро-прогноз для Риб на лютий 2023 / фото depositphotos.com

Першою випала карта імператора. Це говорить про те, що в життя Риб прийде сильний і владний чоловік. Можливо, Риби-жінки зустрінуть своє кохання. Якщо мова йде про Риб-чоловіків, то вони можуть знайти хорошого друга і мудрого порадника. Також ця карта говорить про те, що вони можуть завести домашню тварину, взяти на себе величезну відповідальність. 

Друга карта - Вежа. Тут йдеться про те, що вежа, яку ви давно будували, почала валиться. Найчастіше це можна порівняти з сімейними проблемами, розлученням, розривом стосунків, постійними сварками і так далі. Також вежа, яка руйнується, може говорити про прийдешні проблеми в роботі або в бізнесі. 

Не завжди Вежа - це погана карта в таро. Вона може також передбачати зміни. І вони не обов'язково будуть в поганому ключі, - можуть бути і хороші зміни. 

Відео дня

Третьою Рибам на лютий випала Трійка Жезлів. Ця карта говорить про стабільність, стійкість, благополуччя. Найімовірніше, стан справ у Риб протягом цього місяця буде стабільним, все буде спокійно, без зайвих нервів і проблем. 

Також ця карта може демонструвати прагнення до зростання. Наприклад, Риби захочуть змінити рівень свого життя, і будуть прагнути знайти більш високооплачувану роботу, або переїдуть в квартиру з кращим ремонтом, або куплять собі більш сучасну машину.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, в яких живе "демон".

Вас також можуть зацікавити новини: