Гороскоп на 28 лютого по картах Таро / фото zinoti.lt

Езотерики склали прогноз на 28 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку по картах Таро. Дізнайтеся, що чекає на вас саме в цей день.

Овен 

У цей день ви можете закінчити стосунки з людиною, яка приносила тільки негатив у ваше життя. Спочатку ви відчуєте біль від втрати, а після полегшення.

Телець

Завтра доля буде посилати вам різного роду знаки, на які вам обов'язково варто звертати увагу. Не зайвим буде і прислухатися до інтуїції, вона не підведе.

Відео дня

Близнюки

Не чекайте біля моря погоди. Беріть все в свої руки, проявляйте ініціативу, насолоджуйтеся своїми успіхами, радійте життю. За вас ніхто нічого не буде робити.

Рак 

День схиляє вас до романтики. Можливі нові знайомства або бурхливий роман. Не виключено, що інтрижка переросте в щось більш серйозне.

Лев 

Краса в очах спостерігача. Звертайте увагу на позитивні речі, будьте добрішими і прихильнішими до людей. Тільки так ви зможете провести цей день в гармонії з собою і світом.

Діва 

Ваші проблеми почнуть зникати. Однак езотерики не радять вам розслаблятися, будьте готові до непередбачених обставин. 

Терези 

Можуть виникати конфлікти. Намагайтеся обходити їх стороною, але якщо не вийде - зберігайте обличчя і не дозволяйте втягувати вас в неприємні історії.

Скорпіон 

У вас є талант: з чогось дрібного і незначного ви можете зробити щось красиве і глобальне. Розвивайте свої навички, адже вони можуть творити чудеса.

Стрілець 

На вас чекає справжнє диво у вівторок. Ви нарешті зможете повністю відкритися своїй другій половинці і отримати взаємність у відповідь. Ваші почуття будуть на максимумі.

Козоріг 

У цей день вам не можна думати про погане. Карти говорять, що ви повинні насолоджуватися своїми успіхами, в тому числі фінансовими. Порадуйте себе хорошою покупкою.

Водолій

Проявіть всю свою силу волі. Якщо ви щось вирішили - дотримуйтесь цього, не зупиняйтеся на досягнутому, з якими б труднощами ви не зіткнулися.

Риби

Вам варто відмовитися від шкідливих звичок, інакше вони вас погублять. Можуть бути проблеми зі здоров'ям, хронічні захворювання знову будуть вам докучати.

Вас також можуть зацікавити новини: