Дізнавайтеся, як знаки Зодіаку тринькають гроші / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У мережі визначили, на чому представники кожного знака Зодіаку найчастіше тринькають гроші.

Овен - змітає все, що завгодно

Представники цього знака зазвичай хочуть роздобути все тут і зараз. Вони не економлять гроші і, піддаючись імпульсивним поривам, щосили витрачають гроші на все, що завгодно, особливо на яскраві і буквально кричущі про їхнє багатство (навіть якщо його немає) речі.

Тілець - витрачає більше, ніж заробляє

Коли Тілець почувається погано, він витрачає багато. Тільці заспокоюються за допомогою покупок і придбань. Якщо вони не можуть володіти дорогим будинком, вони запалять свічки, що імітують аромат багатства. Якщо вони не можуть заробити достатньо, вони все одно будуть витрачати більше і, наприклад, купувати сир, який коштує, як кокаїн.

Відео дня

Близнюки - діляться з усіма

Близнюки живуть, щоб ділитися з усіма і всім, що у них є. Представники цього повітряного знака легко кидають на вітер гроші і свою обережність.

Рак - робить божевільні покупки

Раки роблять не стільки імпульсивні покупки, скільки емоційно мотивовані і абсолютно божевільні інвестиції. Найчастіше все залежить від польоту їхньої фантазії, що дозволяє їм почуватися у безпеці.

Лев - вкладається у vip-образ

Леви вважають себе напівбогами, про яких потрібно піклуватися, як про віп-персон. Вони витрачають великі гроші на речі, які відповідають їхньому принципу: "добре виглядати, почуватися добре, отримувати своє".

Діва - збирає гроші на лікувальні цілі

Діви дотримуються всіляких дивних і строгих режимів здоров'я. Навіть у важкому фінансовому становищі їм завжди вдасться зібрати гроші на джерельну воду, лікувальний мед, голковколювання, грибний чай та інші речі, які неприємні на смак, але нібито добре допомагають.

Терези - купують речі, які не потрібні

Народжені для краси, Терези купують речі, які їм не потрібні, щоб відволіктися від почуття порожнечі, що постійно їх переслідує.

Скорпіон - забезпечує собі розкішний перепочинок

Скорпіон управляє восьмим будинком сексу, тіней, таємниць, і багато часу проводять в ліжку. Тому вони готові витрачати багато грошей на постільну білизну та приладдя, отримуючи бажаний перепочинок як ті, хто часто обтяжений тягарем своїх почуттів.

Стрілець - часто дає в борг

Непостійні Стрільці вкладають гроші у заняття і аксесуари, які відводять їх далеко та призводять до несподіванок: квитки на атракціони, ярмарки, музичні фестивалі, наркотики, книги і дерев'яні духові інструменти. Також Стрільці часто дають у борг своїм новим "кращим друзям".

Козеріг - купує антикваріат

Козероги схильні витрачати гроші на антикваріат, елітні і довговічні речі. Перебуваючи під управлінням Сатурна, планети часу, вони дуже люблять артефакти.

Водолій - готовий роздати або спалити гроші

Водолії - нерозкаяні диваки, які можуть витратити гроші найцікавішим чином: на квиток в космос або на особняк кімнатної собачки. Вони розглядають гроші як злоякісну силу у Всесвіті і тому готові роздати їх, спалити на вулиці або кинути у тіньові стартапи.

Риби - витрачають безглуздо, але романтично

Нептун, похмура планета фантазій і легковажності, керує м'якими душами Риб. Вони схильні витрачати гроші найсмішнішими, хоча і романтичними способами: на водяні пістолети, опудала тварин, ванни з шампанським і навіть на власний Бетмобіль.

Вас також можуть зацікавити новини: