У їхнє життя прийдуть проблеми / фото slovofraza.com

Астрологи перерахували знаки Зодіаку, яким доля підготувала випробування на міцність. Їм доведеться нелегко в найближчий час. Хто ці знаки - читайте далі.

Близнюки

Уже у вересні Близнюки можуть зіткнутися зі зрадою близької людини, від якої вони цього зовсім не очікували. Астрологи радять вам бути пильними і вловлювати кожну дрібницю. Тоді у вас, можливо, з'явиться шанс не попастися на вудку недоброзичливця. Швидше за все, ця людина або вам заздрить, або дуже на вас ображена. 

Відео дня

Можете спрацювати на випередження і поговорити зі своїми близькими по душам. Якщо ви в чомусь не праві, то краще вибачитися і постаратися згладити гострі кути. В іншому випадку удару в спину не уникнути.

Стрілець

Для Стрільців найближчий час також буде вкрай небезпечним. Однак в особистому житті потрясінь не передбачається. Швидше за все, ваші проблеми будуть пов'язані суто з роботою. Є ризик, що вас попруть з посади зі свистом. Можливо, раніше ви допустили серйозну помилку або були підбурювачем. 

Якщо останнім часом у вас були конфлікти з колегами і начальством, то вам краще залягти на дно. Зробіть так, щоб вас не було ні видно, ні чутно. Тоді є шанс уникнути фатальних подій.

Нагадаємо, середина вересня обіцяє трьом знакам Зодіаку приголомшливий успіх.

Вас також можуть зацікавити новини: