Гороскоп для Тельців на серпень 2023 / фото depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН зробив прогноз на серпень для Тельців. За його словами, цього місяця вони можуть багато подорожувати. Разом з тим їм доведеться вирішувати проблеми, в тому числі і фінансові.

Кохання. На початку місяця важливе місце у вашому житті займуть поїздки, збір інформації, встановлення ділових і дружніх зв'язків. Тому ви не завжди зможете залишатися з сім'єю стільки, скільки захочете. Найуспішнішим виявиться спілкування, засноване на спільних емоціях і переживаннях. У партнерських стосунках назріють зміни. Постарайтеся щиро і серйозно поговорити одне з одним на хвилюючі теми. Можливо, заради гармонії у вашому союзі варто піти на деякі жертви, поступитися особистими інтересами.

Сім'я. Почастішають зустрічі з близькими родичами і спільні з ними справи. 11 серпня для вирішення сімейних негараздів від вас знадобиться весь ваш дипломатичний талант. Корисні речі для дому краще купувати після 8 серпня. Чоловіка поглине розробка власних ідей, відрядження, головне для нього - триматися подалі від начальства. Молодше покоління охоче спілкуватиметься і сприйматиме найрізноманітнішу інформацію. Простежте, щоб до їхніх рук потрапила пізнавальна література, а час перебування дітей за комп'ютером бажано обмежити.

Відео дня

Здоров'я. На початку серпня 2023 року всі види профілактики та оздоровчі курси стануть ефективними як ніколи. Особливо це стосується лікування органів дихання, травлення та нервової системи. Перша декада сприятлива також для планових операцій і стаціонарних обстежень. Після 16 серпня ймовірне загострення хронічних захворювань.

Робота і гроші. У серпні Тельцям слід урегулювати банківські та підприємницькі справи, боргові зобов'язання, укладати трудові угоди, вирішувати бюрократичні питання. До 7 серпня фінансові потоки, найімовірніше, надходитимуть від купівлі або продажу. Цей період також може запам'ятатися клопотами, пов'язаними з транспортом: купівлею, оформленням документів, страхуванням. Після 15 серпня можна влаштовуватися на роботу або набирати людей у штат, але в обох випадках вибір буде невеликий.

Нагадаємо, Всесвіт незабаром випробує на міцність ці знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: