Грицай дав прогноз на грудень 2022 / Скріншот

Нумеролог і таролог Владислав Грицай звернув увагу українців на одну цікаву закономірність: 24 число з початку повномасштабного вторгнення РФ і майже кожного місяця вносить певні зміни. Згадаймо, у листопаді це був блекаут в Україні. 

Тож у нього запитали, чого ж тоді очікувати 24 грудня 2022 року. "Додаємо усі числа, й у нас виходить 15. Це - аркан диявола. Це тільки підтверджує мої слова, що саме 24-25 числа може бути помста ворога за перенесення Різдва на цю дату", - поділився Грицай в інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз".

Астроексперт пояснив ймовірне бажання РФ помститися тим, що там завжди була прив'язка до церковних дат. Він нагадав, що Російська православна церква стала одним зі стовпів підтримки кривавих дій Кремля проти України. Тож бажання Росії мстити Грицай обґрунтував так:

"24-25 грудня - досить серйозні дати, коли може бути напад або можуть бути масштабні бомбардування. Це буде помста за те, що ми офіційно на церковному рівні хочемо возз'єднатися з європейським світом".

Дискусії щодо дати святкування Різдва

Дата святкування Різдва в Україні в останні роки стала дискусійним питанням. Православні українці розділилися на два табори - прихильники Різдва 25 грудня і прихильники 7 січня. Більшість вірян все ще дотримується другої точки зору, але шанувальників дати 25 грудня стає все більше.

УНІАН розібрав аргументи "за" і "проти" цих двох дат. У цій статті редакція не висловлює свою думку про дату Різдва, а лише цитує найпоширеніші докази прихильників двох дат.

Що чекає на Україну в грудні-січні - прогноз астролога Влада Росса

Раніше астролог Влад Росс розповів, що 25 грудня і 7 січня є ризик застосування ядерної зброї. За його словами, саме в ці дні Путін може зважитися на ядерний удар по Україні.

"До Різдва не існує небезпеки застосування ядерної зброї, а ось в саме свято - може бути", - сказав Росс.

Вас також можуть зацікавити новини: