Гороскоп на 3 грудня по картах Таро / фото slovofraza.com

Експерти в сфері астропсихології розповіли, що чекає 3 грудня на всі знаки Зодіаку. Для цього вони зробили розклад на картах Таро, щоб дати настанови.

Овен

Вам випала карта, яка свідчить про те, що в цей день вам буде везти на кожному кроці. Саме на вашій вулиці буде свято, яке запам'ятається вам на довгі роки.

Телець

При розкладі вам випала карта смерті. Однак не варто боятися такої моторошної назви. Ця карта навпаки обіцяє тільки хороше. Звичайно, у вас можуть виникнути якісь проблеми, але вони зроблять вас тільки сильнішими.

Відео дня

Близнюки

Астропсихологи кажуть, що вам варто звернути увагу на своє ментальне здоров'я. Можливо останнім часом ви відчували, що сили і енергія вас покинули. Прийшов час для емоційного відновлення.

Рак

3 грудня обіцяє вам позитивні емоції і враження від спілкування з новою у вашому житті людиною. Саме вона може стати вашим другом і настоятелем. Не виключено, що вона допоможе вам досягти нових висот.

Лев

Левам цей день принесе фінансову стабільність. Щоб утриматися на плаву, вам варто навчитися правильно розпоряджатися своїми грошима. Не беріть їх у борг і не давайте.

Діва

Вам випала карта, що позначає "підрив". Це можуть бути як емоційні гойдалки, так і "підрив" здоров'я. Якщо вас щось турбує, негайно зверніться до лікаря.

Терези

Терезам пощастить на любовному терені. Астрологи відзначають, що в цей день зросте ваша сексуальна енергія, тому вечір вам варто провести зі своєю другою половинкою. А самотні Терези опиняться в центрі уваги у протилежної статі.

Скорпіон

Скорпіонам цей день принесе печаль і смуток. Ви можете усвідомити, що всі ваші надії не виправдалися, що викличе у вас депресію. Не варто засмучуватися завчасно, краще подумайте, як виправити ситуацію.

Стрілець

Вогняним Стрільцям пощастить здійснити свої плани. Всесвіт буде на вашому боці, тому сміливо беріться навіть за найскладніші завдання.

Козоріг

Представникам цього зодіакального сузір'я варто пригальмувати. Астрологи радять вам більше відпочивати і думати про себе. Пам'ятайте, робота - не вовк, в ліс не втече.

Водолій

Вам варто налагодити контакт з людьми, з якими останнім часом ви не знаходили спільну мову. Для цього вам потрібно "придушити" свій егоїзм і зробити крок назустріч. 

Риби

Рибки можуть просто плисти за течією. Зірки обіцяють вам умиротворення і повний спокій, якщо ви не будете здійснювати ексцентричних вчинків.

Вас також можуть зацікавити новини: