У Близнюків можуть з'явитися проблеми на роботі / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 15 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Тельці отримають рідкісний шанс, а на Дів чекає важка розмова, їм варто висловити свої претензії. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

У п'ятницю розраховувати на чиюсь допомогу не варто. Сьогодні кожен за себе, і на подарунки від долі чекати не доводиться. Але якщо ви будете досить наполегливими і рішучими, у вас усе вийде.

Телець

Наприкінці тижня ваша здатність поглиблюватися у суть речей посилиться - ви зможете докопатися навіть до ретельно приховуваних секретів і таємниць, побачити найдрібніші нюанси. Використовуйте цей шанс і розберіться зі складними, заплутаними питаннями, які давно вас цікавлять.

Відео дня

Близнюки

Халтурити на робочому місці і намагатися ухилитися від виконання своїх прямих обов'язків сьогодні не варто - ви під пильною увагою начальства. Можливо, причиною цього став донос, хтось налаштував боса проти вас, а може, керівник сьогодні просто не в настрої. Хай там як, постарайтеся не давати приводу причепитися до вас.

Рак

Останній робочий день цього тижня, але подумки ви вже на вихідних. Усе буквально падає з рук і бажання робити щось геть відсутнє. Побороти лінь і змусити себе активно діяти не вийде, але постарайтеся виконати хоча б термінові завдання.

Лев

У п'ятницю у вас з'явиться шанс досягти взаєморозуміння з тими, з ким раніше не виходило домовитися. Друга сторона, як і ви, сьогодні схильна проявити гнучкість і піти на компроміс.

Діва

Не збирайте невдоволення в собі, настав час висловити свої претензії прямо, без натяків. Тільки утримайтеся від образ і різких висловлювань - людина, яка принесла вам незручності, можливо, навіть не підозрює про це.

Терези

Не чекайте, що ситуація вирішиться сама собою - засукайте рукава і "розруліть" її самі! Якщо понадієтеся на випадок, наслідки бездіяльності не змусять на себе чекати. Вечір проведіть у спокої, і, бажано, на самоті.

Скорпіон

Якщо на шляху до мети ви вперлися у стіну, всі зусилля здаються безглуздими і опускаються руки, перемкніть увагу на щось інше. Перепочинок дозволить вам поглянути на ситуацію під іншим кутом, і ви обов'язково знайдете спосіб обійти перешкоду.

Стрілець

У п'ятницю вам краще відмовитися від справ, з якими можна розібратися і пізніше. Вирішуйте тільки термінові, невідкладні завдання, не допускайте перевтоми, інакше до вечора ви відчуєте себе абсолютно знесиленими.

Козоріг

Сьогодні вас "наздожене" бумеранг. Хтось вчинить із вами не надто красиво, підведе, порушить домовленості, розкриє ваш секрет, не дуже вдало пожартує з вас на очах в інших. Яким би сильним не було ваше обурення, не будуйте плани помсти. Згадайте, що не так давно ви самі опинилися не на висоті і вчинили з кимось так само.

Водолій

Плануйте на сьогодні тільки ті справи, з якими точно впораєтеся без сторонньої допомоги. Навіть якщо їх виявиться дуже багато, розраховуйте тільки на себе. Понадіявшись на чиєсь сприяння, ви тільки даремно витратите дорогоцінний час. Наприкінці дня розслабтеся - сходіть на масаж, у басейн, прогуляйтеся в парку. Чудовим варіантом стане і відвідування вечірки.

Риби

Цього дня вам випаде шанс наблизитися до своєї мрії, не втрачайте його, хапайте птаха щастя за хвіст! А також сьогодні висока ймовірність появи людей із минулого - старих приятелів, колишніх партнерів. З першими чиніть, як вам хочеться, а других краще відразу відправити туди, звідки прийшли. Чи має сенс двічі входити в одну й ту саму річку?

Вас також можуть зацікавити новини: