Тельцям - вигідна можливість, Козерігам - обман: гороскоп на 20 вересня по картам Таро

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 20 вересня для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють вам у середу - читайте далі.

Овен

Сьогодні вас можуть звинуватити в черствості й бездушності. Ви настільки захопилися власними переживаннями, що геть втратили здатність чути інших. А тим часом люди, які звикли до того, що ви завжди налаштовані на позитивний лад, можете підтримати і підбадьорити, дуже хочуть поплакатися вам у жилетку. І дуже здивуються, коли зрозуміють, що зараз ви не готові вислуховувати чужі скарги.

Відео дня

Телець

У середу вам слід бути напоготові, щоб не упустити якусь вигідну можливість. Зірки підказують - відбудеться подія, яка спочатку здасться вам незначною, але саме їй і потрібно приділити пильну увагу, проаналізувати і зрозуміти, яку вигоду можна з цього отримати.

Близнюки

Перш ніж робити щось усупереч загальноприйнятим правилам, заручіться підтримкою однодумців. Один у полі не воїн, і, якщо вирішите діяти поодинці, найімовірніше, зазнаєте поразки.

Рак

Цього дня вам допоможуть відкритість і щирість як у роботі, так і в особистій сфері. Прямо говоріть про свої думки, сумніви, претензії. Не соромтеся зайвий раз перепитати, щоб прояснити ситуацію до кінця і виключити будь-яке непорозуміння.

Лев

День обіцяє бути багатим на події, приготуйтеся діяти в умовах постійно мінливих обставин. А якщо вирішите в середу так чи інакше виступити проти усталених правил, не робіть цього поодинці - для "сольних партій" час не найкращий.

Діва

Дайте вихід своїй бурхливій енергії, придумайте, як спрямувати її в мирне і корисне русло. Якщо змусите себе займатися рутиною, зірветеся в найбільш невідповідний момент. А важливі розмови, заплановані на сьогодні, краще відкладіть.

Терези

Сьогодні зірки готові цілком допомагати вам у спілкуванні. Ділові переговори, вирішення питань у різних "казенних будинках", дружні зустрічі, любовні побачення - скрізь ви будете на висоті!

Скорпіон

Цього дня задати відмінний емоційний настрій допоможе споглядання чогось прекрасного. Відвідайте музей, виставку, ботанічний сад. Словом, дозвольте очам "порадіти", а мозку - відпочити.

Стрілець

Якщо у вас проблеми зі сном, негайно вживайте заходів! Намагайтеся дотримуватися режиму дня, не перевтомлюйтеся, проконсультуйтеся з фахівцем. З огляду на рівень вашої активності, відпочинок вам потрібен повноцінний, інакше підірвете здоров'я.

Козеріг

Обмірковуйте і перевіряйте інформацію, особливо якщо вона надходить від малознайомих людей. Реальний стан речей може істотно відрізнятися від того, як вам намагаються піднести ситуацію.

Водолій

Подумайте, що може принести вам радість - обновка, купівля якоїсь милої дрібнички, поїздка на природу або вечірка з друзями. Знайдіть найбільш підходящий спосіб повернути втрачену гармонію і знову зловити позитивну хвилю.

Риби

Якщо хочете справити на когось гарне враження, сьогодні вам це вдасться на всі 100%. Це чудовий момент для того, щоб "офіційно представитися" батькам або друзям партнера, потенційному роботодавцю або вищому керівництву. Тільки, спілкуючись із "сильними світу цього", керуйтеся правилом, яке озвучив Воланд Маргариті: "Ніколи нічого не просіть, особливо в тих, хто сильніший за вас. Ніколи й нічого! Самі все запропонують, і самі все дадуть.".

Вас також можуть зацікавити новини: