Хто зустріне старість у злиднях / Фото - depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не вміють поводитися з грошима. Часто вони в юні роки добре заробляють, але їм не вистачає фінансової грамотності. 

Лев

І жінки, і чоловіки, народжені під цим зодіакальним сузір'ям, не вміють розпоряджатися грошима. Скільки б грошей не було на їхній банківській карті, вони все витратять під нуль. До слова, їхня зарплата "йде" в перші кілька днів після її отримання, потім вони скаржаться на безгрошів'я. До того ж вони не вміють накопичувати, що призводить в майбутньому до злиднів.

Козоріг

Особливо це стосується жінок-Козерогів. Якщо стоїть вибір між відкласти гроші на "чорний день" або купити нову сукню, вони без краплі сумніву виберуть друге. Для них важливо мати привабливий вигляд, тому вони шалені суми витрачають на себе. Про майбутнє вони не думають, адже для цих дам головне вдало вийти заміж. Але якщо цього не станеться, то в старості їм доведеться дуже туго.

Відео дня

Овен

На думку астрологів, Овнам також не вистачає фінансової грамотності. Вони часто вкладають гроші в сумнівні проекти, намагаються виграти в лотерею, придумують різні плани, але всі їхні спроби розбагатіти виявляються марними. А все тому, що їм складно знаходити спільну мову з людьми. А як відомо, поодинці побудувати велику імперію ще нікому не вдавалося. Тому в майбутньому вони можуть розчаруватися в своїх здібностях і піти по похилій.

Нагадаємо, на два знаки Зодіаку чекає "біла смуга" вже в листопаді.

Вас також можуть зацікавити новини: