Чоловіки-негідники за знаком Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи розповіли, що в обійми деяких чоловіків жінки падають з величезним задоволенням, але потім залишаються з розбитим серцем. Від яких знаків Зодіаку варто триматися подалі - читайте в матеріалі.

Овен

Овни найчастіше думають тільки про себе і про свою вигоду. Якщо ви йому сподобалися, він одразу активізується. Увага, постійні повідомлення, дзвінки, зустрічі, компліменти. Підкуповують вони і тим, що одразу будують спільні плани. Але не засмучуйтеся, якщо через тиждень він безслідно зникне. Їм не потрібні серйозні стосунки, а кожна жінка для них - це свого роду гра. Гра, яка нібито здатна підвищити їх самооцінку. Але ми то знаємо, що цим негідникам нічого не допоможе!

Близнюки

Це невизначений знак Зодіаку, який сам не розуміє що йому потрібно. Сьогодні ви йому подобаєтеся, завтра - ні. Сьогодні ви любов всього його життя, завтра - баласт, який він не хоче тягнути за собою. Сьогодні він падає у ваші обійми, завтра - збігає. Не варто вестися на його солодкі промови, бо це всього лише приманка. Пам'ятайте, що Близнюк може раптово від вас піти, а розбите сердечко доведеться заліковувати ще дуже довго.

Відео дня

Читайте такожТри знаки Зодіаку до кінця року кардинально змінять своє життя - астрологиВодолій

Ці чоловіки підкуповують дівчат своєю легкістю і хитрістю. Іноді може складатися враження, що вони пройшли курси пікапа. Але вступаючи з ним в якісь відносини, пам'ятайте, що він любить свободу. Вона завжди буде для нього на першому місці. А якщо ви хочете довше затриматися в його житті, то доведеться змиритися з тим, що ви будете бачитися тільки тоді, коли це потрібно буде саме Водолію.

Вас також можуть зацікавити новини: