Астрологи назвали щасливчиків тижня / slovofraza.com

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 травня містить корисні поради астрологів, які підкажуть правильний шлях у кожній сфері життя, починаючи від кохання й закінчуючи фінансами.

Настав час змінити все на краще, позбавивши себе страхів і невпевненості, пише SlovoFraza.

Читайте такожЇх лише три: астрологи назвали знаки Зодіаку, які притягують гроші та щастя

Відео дня

Кому пощастить з 18 по 24 травня

Близнюки

Близнюки зможуть цього тижня змінити своє життя на краще. В любовній сфері Близнюки зможуть істотно досягти успіху. Це стосується і тих, хто вже знайшов другу половинку, і тих, хто поки що перебуває в пошуку. Можна знайомитися, переводити стосунки на новий рівень. У справах і фінансах успіх також буде поруч. Можна здійснювати дорогі придбання, укладати важливі угоди, працювати.

Терези

Сфера любові для Терезів у цей період буде найважливішою і вдалою. Дуже пощастить тим, хто намагається позбутися самотності та знайти щастя з другою половинкою. В довгострокових стосунках також буде можливість стати щасливішими. Що стосується роботи, то тут теж хороші новини: зірки й планети творчі, тому ніяких непередбачених проблем не очікується.

Водолій

Настає ідеальний час для укладання важливих угод, вирішення юридичних проблем, шопінгу, а також для любовної активності.

Як повідомляв УНІАН, гороскоп на суботу, 16 травня 2020 року, передбачає для творчих Тільців, Близнюків і Дів період ідей, натхнення та плідної роботи.