У чоловіків-Скорпіонів нестерпний характер / фото знаки зодіаку.рф

Астрологи виділили чоловічі характери за знаками Зодіаку й розповіли, у кого з них нестерпний характер.

Серед них — Овен, Діва, Скорпіон і Водолій, пише MixNews.

Читайте такожГороскоп на літо: на які знаки Зодіаку чекає багатство, а на кого - кохання

Відео дня

Овен

Якщо ваш обранець народився під цим знаком, то можете заздалегідь поповнювати аптечку заспокійливими засобами, адже життя з Овнами буває деколи просто нестерпним. Мало того, що вони відмінні егоїсти, так ще й часто бувають досить дратівливими та запальними. А про їхню баранячу упертість можна прямо-таки складати легенди. Єдиний плюс в їхньому характері — це те, що вони швидко відходять.

Діва

Складно знайти більш вередливий і педантичний знак серед чоловіків, ніж Діва. Ще складніше постаратися їм догодити в чому-небудь. Пам'ятайте, ви завжди будете недостатньо хороші. При цьому Діви самі дуже ліниві, не вміють адекватно висловлювати свої почуття і сварливі за характером.

Скорпіон

Це дуже в'їдливий і злопам'ятний знак. Підкуповують своєю любов'ю і відданістю, але потім просто доводять до сказу своїми постійними незадоволеністю і похмурим виглядом. Вірять у надприродне і в усьому шукають таємні знаки й сенси, чим просто доводять своїх домочадців. Ну, а якщо раптом вам вдалося викликати у цьому чоловікові ревнощі, що загалом зробити зовсім не складно, то готуйтеся до найгіршого. 

Водолії

Це справжні темні конячки. Що у них на думці, зрозуміти так само складно, як розгадати посмішку Джоконди чи Сфінкса. Як правило, у Водоліїв за плечима темне минуле і їм справді є що приховувати. З ними краще не будувати серйозних планів, набагато розумніше покладатися тільки на свої сили. Зате з Водоліями буває досить весело і вони вміють створювати романтику у стосунках.

Раніше астрологи розповіли, який знак Зодіаку не здатний на зраду.