Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін / instagram.com/nadyadorofeeva

Відьма-некромант, екстрасенс Марія Тиха розклала карти Таро на стосунки ресторатора Михайла Кацуріна і співачки Наді Дорофєєвої. Вона впевнена, що артистка дійсно кохає свого чоловіка, проте його почуття до неї - гра.

"Паж кубків може свідчити про те, що ці почуття тільки зародилися. І це карта дитини. А як любить дитина? Вона любить чистою любов'ю, без прикрас і брехні. Але падає і карта "Дурень" - це гра. Я не бачу справжніх почуттів від нього (Кацуріна, - УНІАН). Це піар", - сказала Тиха.

Також їй випала карта, яка свідчить про те, що в парі Дорофєєвої і Кацуріна є конфлікти. За її словами, ресторатор - волелюбна людина, він любить себе і нікому не довіряє.

"Конфлікти у них можуть бути на грунті грошей і публічності. Тобто мова про славу і кар'єру - хто перший, хто другий, кого більше знімають, кого більше люблять фанати. Трійка кубків - карта свята. Тобто Кацурін прив'язаний до Наді, але він хоче гулянок. Поки він це втратив", - додала Тиха.

Вона зазначила, що зараз пара проходить такі етапи в житті, що вони можуть опинитися на межі розлучення. 

"Вони все ж розлучаться. Я не кажу, що зараз, але це можливо", - підсумувала експерт.

Варто відзначити, що Надя Дорофєєва вийшла заміж за Михайла Кацуріна в червні 2023 року. В цілому пара разом вже більше року.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва зворушливо заспівала гімн України і "порвала" мережу.

Вас також можуть зацікавити новини: