Марія Тиха зробила прогноз по картах таро на березень / скріншот

Українська відьма-некромант Марія Тиха зробила таро-прогноз на березень. Вона розповіла, що протягом першого місяця весни найбільш важкою ситуація буде складатися в східному регіоні - під ударом окупантів будуть Донецька і Луганська область. 

"Там загострення будуть в березні в Донецькій і Луганській області. На Донеччині ми більш-менш ворога зараз тримаємо, а на Луганщині ми поки програємо. До кінця березня буде загострення, але воно буде вирішальним. Потім з квітня там буде трохи легше", - сказала Тиха. 

Попри всі труднощі на лінії фронту, Тиха запевнила, що всі українські території в результаті будуть повернуті під контроль ЗСУ, проте для цього має пройти чимало часу:

Відео дня

"У підсумку все буде деокуповано, все буде добре. Час там потрібно. Нас вони (окупанти, - ред) поки десь на Луганщині підпирають. У березні можливі "котли" для наших хлопців з ЗСУ".

Нагадаємо, раніше відьма-некромант відповіла, як і коли помре Путін. Марія Тиха спрогнозувала, що диктатора труїть хтось із його близького оточення. Вмирати кремлівський лідер буде довго і в муках.

Вас також можуть зацікавити новини: