Коли в Україні будуть запеклі бої, розповіла астролог / фото УНІАН

Астролог Ольга Медвецька дала прогноз щодо війни в Україні на літо 2022. За її словами, цей період розпочнеться з ескалації, тому що буде напружений період між планетою війни Марсом і планетою розширення Юпітером.

Як розповіла вона на своїй сторінці в Instagram, з 6 червня ці дві планети будуть віддалятися одна від одної. Тому ступінь напруження на фронті буде знижуватися, але це не означає, що ворог відступатиме. Та інтенсивність наступів буде знижуватися. 

За словами астролога, очікуються переговори, період затишшя. "Використайте цей час для відновлення сил, оскільки це ще не кінець", - порадила вона.

Відео дня

З 25 чеврня до 6 липня буде квадрат Марса і Плутона (остання - планета руйнування, її мета - зруйнувати, щоб створити нове). Це буде новий етап ескалації, дуже непростий період на фронті. Очікуються наступальні дії. Та 8 липня Марс перейде у знак Тільця. Це, за словами астроексперта, прогнозує Україні перевагу над противником. 

З 29 червня по 2 липня очікуються запеклі бої, це - період найбільшого напруження. Далі складний етап буде з 18 по 21 липня, каже Медвецька, ймовірне припинення домовленостей, розірвання договорів.

"Останній період, найімовірніше, буде найскладнішим за всю війну. Це буде час різких змін... Старий світ буде зруйновано. Але це будуть складні події, які призведуть до руйнації старого або того, що себе віджило. Це, ймовірно, не буде крапкою", - прогнозує астролог.

Вас також можуть зацікавити новини: