В Україні триває розв'язана Росією війна / фото ua.depositphotos.com

Астролог і таролог Ірина Звягіна зробила прогноз про перспективи звільнення окупованих росіянами Каховки та Енергодара.

Про те, що передбачили карти, вона написала у Facebook.

Звільнення цих двох міст астролог назвала ключовими цілями ЗСУ.

Відео дня

"Взяла колоду. Знизу – Чорна Карта, почала тасувати, побачила Туз Жезлів. Погляд ці дві карти як би зафіксував, але перетасувала навмисно ретельно. Саме їх і витягла в першому розкладі, причому в тому ж порядку. Чорна Карта – це щось непередбачуване, що нам обіцяє і Уран в квадраті з Сатурном найближчим часом. Завершальний Туз Жезлів – найкраща підсумкова відповідь", – зазначила Звягіна.

"По другому розкладу менш ясно. Так, це дуже важлива мета і дуже важко досяжна. Для неї поки не вистачає сил і засобів. Десятка Дисків, немов ядро атома, до цієї мети, так чи інакше, йтимуть. Двійка Дисків – поки багато одночасних цілей. І операція по Енергодару ще якийсь час буде в процесі і не дасть результату. Але робота по ній постійно буде на порядку. Судячи з Десятки Дисків, для України це джерело сили", – додала таролог.

Коли закінчиться війна в Україні: прогнози астрологів

Астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, що говорити про припинення активних бойових дій в Україні можна буде тільки ближче до червня 2023 року, а поки ситуація в країні загостриться.

Астролог Ірина Звягіна спрогнозувала, що розв'язана Росією війна проти України не закінчиться до кінця поточного року. Мало того, швидше за все, бойові дії затягнуться до літа 2023-го.

Астролог Влад Росс зазначив, що жовтень може бути останнім "кривавим" місяцем, так як в ніч з 30 на 31 жовтня Марс розгорнеться в ретроградний рух.