Астролог потішив новим прогнозом щодо війни / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Влад Росс розповів, що 22 грудня 2022 року відбулася ключова подія, яка вже принесла Україні перемогу у війні з Росією.

В інтерв'ю УНІАН він зазначив, що президент України Володимир Зеленський виголосив дуже потужну промову у Конгрессі. Це вже крок до нашої повноцінної перемоги. 

"Я завжди казав, що цієї дати має щось статися. Це говорить про те, що нам дадуть стільки зброї, як у своїй статті запросив Залужний. Скажу більше: 22 грудня 2022 року Україна вже перемогла у війні. Путін записав звернення до свого народу у цю дату. Як і казала Ванга, "двійками" все почнеться й ними все закінчиться. Вже цього року. Не сумнівайтеся, що наша перемога вже оформлена. 45 мільярдів доларів вкладено у нашу перемогу, і Зеленський їх зараз привіз із Вашингтона", - сказав Влад Росс.

Відео дня

Він додав, що у президента Зеленського все буде чудово, як і у всіх українців.

"Зеленський має всі шанси стати найбільшим правителем України за всю історію. Саме при ньому Україна входитиме до Євросоюзу та НАТО", - уточнив експерт.

Нагадаємо, раніше відомий астролог Дмитро Уранус зробив прогноз на найближчий час. Він стверджує, що з понеділка, 26 грудня, РФ знову почне масову атаку на всі міста України.

Вас також можуть зацікавити новини: