Овнів чекає серйозна розмова / фото ua.depositphotos.com

15 грудня гороскоп по картах Таро обіцяє Водоліям успіхи на роботі. А ось Терези ризикують виявитися приниженими. Що чекає в четвер на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

На Овнів чекає серйозна розмова. Можливо, вам доведеться відповісти за слова, сказані необачно. Знайдіть в собі сили і визнайте помилку.

Телець

15 грудня на Тельців чекає приємна новина. Ви можете отримати повідомлення від давнього знайомого, який порадує вас цікавою інформацією. До вечора карти Таро обіцяють Тельцям відпочинок в колі хороших друзів.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам пощастить на любовному фронті. Ви знайдете спільну мову зі своєю другою половинкою. А ті, хто ще не зустрів свою долю, можуть ризикнути і відправитися на побачення.

Рак

У четвер Раки будуть завантажені справами. На вас "наваляться" спонтанні клопоти, проте не варто засмучуватися. Всі старання приведуть Раків до заслуженої винагороди.

Лев 

Левам варто приділити час своїй родині. Ви давно не радували близьких, а тому зробіть їм приємний сюрприз. Не шкодуйте грошей і часу, сім'я - найважливіше.

Діва

На Дів чекає безтурботний день, вони зможуть відпочити, прогулятися з друзями і забути про всі проблеми. Ви заслужили все це, а тому сміливо відкладіть всі справи і насолодіться релаксом.

Терези 

Непростий день чекає на Терезів. Ви можете зганьбитися через свої поспішні рішення. Уникнути приниження Терезам допоможе робота над помилками. У цьому вас врятують оточуючі, не відмовляйтеся від підтримки друзів.

Скорпіон

Скорпіони в четвер відправляться на шопінг. Карти Таро обіцяють вам відпочинок від галасливих компаній і час, який ви можете присвятити тільки собі. Однак ввечері варто приділити увагу другій половинці, без вас вона могла занудьгувати.

Стрілець

15 грудня Стрільцям краще не привертати до себе увагу. Навколо вас зачаїлися вороги, які спробують заподіяти вам біль. Обережніше зі сторонніми, карти Таро обіцяють Стрільцям чимало проблем через незнайомців.

Козоріг 

Козероги зірвуть великий куш. Вам неймовірно пощастить. Козероги можуть отримати щедру надбавку до зарплати або велику премію.

Водолій

Водолії будуть переможцями. Керівництво помітило усі ваші старання. На вас чекає підвищення по кар'єрних сходах. Однак разом з цим Водолії отримають нові обов'язки, які не можна ігнорувати.

Риби

15 грудня Риби ризикують посваритися з друзями. Не давайте себе в образу і чітко відстоюйте свої кордони. 

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що три знаки зодіаку поповнять свій гаманець вже в січні 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: