Для кожного знака Зодіаку підібрали своє пиво / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У мережі підібрали, яке пиво втілює характеристики кожного знака Зодіаку. Дізнавайтеся - яке пиво відповідає вашому знаку.

Овен - Modelo

Мстивий Овен не боїться бійки. Він демонструє справжню супергеройську розв'язність, і бренд Modelo звеличує цю енергію спортсмена та героя.

Телець - Miller High Life

Найбільш поблажливий знак Зодіаку Телець керує другим домом цінностей. Тельці у рівній мірі люблять добре проводити час і вигідні угоди, й пиво Miller High Life цілком відображає їхній дух.

Відео дня

Близнюки - Budweiser

Близнюками керує планета комунікацій і мистецтва реклами Меркурій. У свою чергу, жоден бренд пива не використовував маркетинг краще, ніж Budweiser.

Рак - Blue Moon

Раком керує Місяць, а пиво отримало свою назву від рідкісного місячного явища. Зроблений у стилі бельгійського вітбіра, Blue Moon, як і середній Рак, гіркувато-солодке пиво.

Лев - Corona

Лев - знак королівської влади, що робить це поєднання природним. Corona торгує образами повноцінного і розкішного відпочинку, так само Леви бережуть свій ретельно створений образ переваги.

Діва - Michelob Ultra

Michelob Ultra - це напій, який вибирають гедоністи, котрі піклуються про своє здоров'я, і ніхто не розуміє цього балансу так, як проникливий знак Діви. Michelob Ultra, як і представники знака Діва, у міру веселий.

Терези - Pabst Blue Ribbon

Pabst Blue Ribbon, відомий як своїм смаком, так і популярністю серед цінителів пива. PBR можна назвати великим демократизатором пива. І керовані Венерою Терези це оцінять.

Скорпіон - Guinness

Темний, цілющий Guinness має багато спільного зі Скорпіоном, який керує восьмим будинком сексу, смерті та регенерації.

Стрілець - Sapporo

Sapporo - дистильована енергія Стрільця. Історія створення Sapporo - це історія про те, як його творець, блудний син Сейбей Накагава у 17 років йде з дому в заборонені місця, шукає знання, розваги і повертається мудрим та сповненим бажання поділитися тим, що він дізнався.

Козеріг - Yuengling

Заснована у 1829 році німецьким іммігрантом у вугільному містечку Пенсільвані компанія Yuengling створює найстаріше пиво Америки і, як працьовитий Козеріг, завжди авантюрна. Навіть коли алкоголь потрапив до "чорного списку", у Yuengling перейшли на продаж "майже пива", варіанту з низькою міцністю, який допоміг бізнесу вижити.

Водолій - Stella Artois

У Водолія є два планетарних управителя, і тому він знаходиться на межі між статус-кво і "вкрай обурливим". Stella Artois страждає від аналогічного поділу ідентичностей. Залежно від того, кого ви запитаєте, Стелла "крута, погана або абсолютно звичайна"

Риби - Heineken

Горді прихильники принципу задоволення, Риби можуть погодитися з філософією Альфреда Генрі Хайнекена, який заявляв: "Я не продаю пиво, Я продаю задоволення".

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, яке ви вино за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: