Ворожіння на Андрія / фото ua.depositphotos.com

13 грудня християни відзначають день Андрія Первозванного, одного з дванадцяти апостолів і покровителя України. Ніч з 12 на 13 грудня вважається особливою і містичною. У цю дату відбувається багато чудес, а ворожіння є дуже точними. 

Ворожіння на Андрія на взутті

Кілька незаміжніх дівчат знімають взуття з лівої ноги і кидають перед собою. У кого чобіт найдалі полетить - та перша вийде заміж. Напрямок носка покаже звідки родом буде наречений.

Ворожіння на Андрія 2022 на квасолі

Це ворожіння незаміжні дівчата проводять після півночі. Для нього потрібні жменю квасолі або гороху, миска і свічка. Свічку потрібно запалити і поставити праворуч від себе. Потім потрібно загадати питання, на який можна відповісти "так" або "ні". Після цього квасолю висипають в миску і перераховують. Непарна кількість вказує на негативну відповідь.

Відео дня

Ворожіння на Андрія на ім'я судженого

Після півночі незаміжня жінка повинна вийти на вулицю і запитати ім'я у першого зустрічного чоловіка. Таким буде ім'я її судженого.

Ворожіння в день Андрія на свічках

Читайте такожЯк зустріти Новий рік 2022: прикмети, повір'я, заборони та обрядиГадати можна як для себе, так і для іншої людини. Для ворожіння потрібно підготувати три свічки різних кольорів: жовту, червону і зелену. Жовта свічка символізує подорож, червона - любов, а зелена - гроші. Їх потрібно поставити в ряд і запалити. Після цього людина, для якого ворожать, повинна закрити очі і подути на свічки. Які свічки згаснуть з першого разу - те і очікує людину

Ворожіння на Андрія Первозванного на бажання

Загадайте бажання, відкрийте будь-яку книгу у випадковому місці і подивіться на номер сторінки. Якщо номер сторінки непарний, то бажання не збудеться.

Ворожіння на чашках

Ворожать у великій компанії. Для ворожіння потрібні чашки або склянки за кількістю ворожбитів. У чашку поміщають різні предмети: монету – до багатства, шматочок хліба – до ситості, цибуля – до сліз, таблетку - до проблем зі здоров'ям, кільце – до весілля, сіль – до неприємностей, гудзики – до успіху у творчості, крупу - до грошових збитків. Кожен з ворожбитів по черзі вибирає собі чашку з закритими очима і дізнається, що його чекає.

Вам також може бути цікаво: