Карти Таро

У житті трапляються різні ситуації, які приносять нам як щастя, так і розчарування. Головне не засмучуватися передчасно, адже все може змінитися за лічені хвилини. 

Карти Таро підкажуть, що робити навіть в найскладнішій ситуації, щоб вийти сухим з води. Що в цей день, 14 грудня, чекає саме на вас - дізнаєтеся, обравши одну карту.

1 карта - Мир

Ця карта говорить про те, що ви будете задоволені всім, що буде відбуватиметься з вами в цей день. Сама назва "Мир" закликає вас до добрих вчинків, хороших слів, підтримки. Все це повернеться вам бумерангом стократ. Аркан наповнений позитивною енергією, що означає, що вам переслідуватиме удача і успіх. Ви можете реалізувати всі свої мрії та плани. Не бійтеся і сміливо рухайтеся вперед.

Відео дня
Карта "Мир"

2 карта - Диявол

Це не найприємніша карта. Вона свідчить про те, що у вашому житті може статися ситуація, яку ви не зможете тримати під контролем. Диявол, зображений на карті, говорить, що раніше ви могли зробити якийсь вчинок, який призведе до саморуйнування. Ймовірно, у вашому житті може з'явитися людина, у якої буде влада над вами. Ні до чого хорошого це не призведе. Щоб уникнути негативних наслідків, не потурайте своїм слабкостям.

Карта "Диявол"

3 карта - Справедливість

Карта "Справедливість" закликає вас взяти на себе відповідальність за свої вчинки. Настав час платити за рахунками. Ця карта свідчить, що 14 грудня ви зіткнетеся з наслідками своїх вчинків. Будьте готові до того, що життя вдарить вас лопатою по лобі. Важливо: змінити ситуацію допоможуть ваші активні дії. Про що йдеться? Зважте всі "за" і "проти" і дійте на випередження. Переламайте ситуацію в свою сторону.

Карта "Справедливість"

Нагадаємо, у січні 2023 року всього два знаки Зодіаку почнуть життя з чистого аркуша.

Вас також можуть зацікавити новини: