Давно минули ті часи, коли жінки млосно зітхали біля вікна, очікування принца на білому коні. Двадцять перше століття диктує нові правила: хочеш заміж - проявляй ініціативу. УНІАН розповість, як завоювати чоловіка Лева або будь-якого іншого знака Зодіаку, щоб знайти особисте щастя.

Раніше ми говорили про те, хто вони - хороші батьки за знаком Зодіаку.

Як завоювати водні знаки Зодіаку

Як завоювати чоловіка / depositphotos.com

Рак (22 червня - 22 липня)

Відео дня

Представник цього знака - чуттєва натура, у якої, як правило, дуже багато комплексів і страхів, хоча він в цьому ніколи не визнається. У той же час, він романтичний, любить дітей і цінує сім'ю. Для того, щоб завоювати Рака, вам потрібно стати йому другом, вміти вислухати і підтримати. Важливо розділяти його ініціативу і хвалити за прагнення, а також завжди відмінно виглядати. Не зайвим буде іноді давати приводи для ревнощів, щоб в ньому прокинувся дух суперництва.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Скорпіони - складні люди з ексцентричним характером. Їм потрібні емоції і пристрасть, тому що рутина і нудьга - найгірше, що може статися з такою людиною. Бажаючи підкорити Скорпіона, постарайтеся не нав'язуватися, інакше чоловік швидко втратить інтерес. Будьте готові до сексуальних експериментів і залишайтеся загадкою, не розкриваючи себе, як книгу.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Це найзагадковіший з усіх знаків Зодіаку. Вони можуть бути ніжними і чуттєвими, а потім різко закритися в собі. Якщо хочете закохати в себе такого чоловіка, запросіть його на побачення самі, але будьте готові до якоїсь відчуженості. Частіше підбадьорюйте його і говорите приємні речі - це підвищує самооцінку.

Як завоювати вогняні знаки Зодіаку

Гороскоп любові за знаками Зодіаку / depositphotos.com

Овен (21 березня - 20 квітня)

Імпульсивний Овен - серйозне випробування для дівчини. Якщо вже ви вирішили, що хочете бути разом з такою людиною, приготуйтеся поступатися. Дозволяйте Овну вирішити ваші проблеми - частіше просіть допомоги. Приймайте його точку зору і ніколи не сперечайтеся - це безглуздо. Хваліть і підтримуйте його, навіть якщо у нього сім п'ятниць на тижні.

Читайте такожАстрологи назвали ідеальну пару за гороскопом для кожного знака ЗодіакуЛев (23 липня - 21 серпня)

Леви дуже самолюбні, харизматичні і привабливі. За вдачею такий чоловік - мисливець і лідер, критикувати його або сумніватися в ньому - смерті подібно. Для того, щоб підкорити серце Лева, ні в якому разі не сперечайтеся з ним. Відточуйте свої манери - такі чоловіки не люблять простушок. Будьте ласкаві, освічені і самодостатні, тоді Лев закохається без пам'яті.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Яскраві і талановиті чоловіки-Стрільці ніколи не виберуть собі пересічну дівчину. Якщо хочете бути йому цікавою - читайте книги і розвивайтеся, як особистість. В першу чергу, йому повинно бути з вами цікаво. Будьте веселою і товариською, а також ні в якому разі не чіпляйтеся за нього і не обмежуйте свободу, інакше втече.

Як завоювати земні знаки Зодіаку

Секрети тяжіння за гороскопом / depositphotos.com

Телець (21 квітня - 21 травня)

Найчастіше, Тельці - одні з найкращих партнерів. Вони добрі, порядні і надійні. Головне, що ви повинні зробити - ніколи не намагатися викликати у Тельця ревнощі. Вони моторошні власники і терпіти подібне не стануть. Оточіть чоловіка турботою, смачно годуєте і не обманюйте, тоді отримаєте бажане.

Читайте такожЯкі знаки Зодіаку в новорічну ніч можуть зустріти свою часткуДіва (22 серпня - 23 вересня)

Діви - неймовірні перфекціоністи. Астрологи кажуть, що ці представники знака завжди все контролюють. Завоювати його не можна - він повинен вибрати вас сам. Щоб прискорити процес, розділяйте з ним його інтереси. Будьте начитаною - чоловіки-Діви цінують розум. Постарайтеся стримати марнотратство - ваш обранець, швидше за все, не оцінить такого ставлення до фінансів.

Козеріг (23 грудня - 20 січня)

Чоловіки, народжені під знаком Козерога, вважаються одними з найважчих для завоювання. Вони практичні, працьовиті і амбітні, тому, якщо хочете, щоб така людина звернула увагу, підтримуйте обранця у всьому. Він повинен знати, що з вами безпечно. Зірки також радять вам знати почуття міри, так як Козероги вибирають скромних і вихованих дівчат.

Як завоювати повітряні знаки Зодіаку

Які дівчата подобаються повітряним знакам / depositphotos.com

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Вітряний і непостійний Близнюк - це завжди душа компанії. Він товариський і життєрадісний, дівчатам віддає перевагу таким же. Не обмежуйте його свободу, якщо хочете, щоб він залишився з вами. Більше читайте, розширюйте свій кругозір і обов'язково стежте за промовою - чоловіки-Близнюки люблять освічених дівчат.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Астрологи стверджують, що чоловіки-Терези досить суперечливі. Для суспільства вони не небезпечні, але постійний пошук ідеалу змушує їх бути як би "не від світу цього". Слідкуйте за своєю зовнішністю і будьте доглянутою - Терези неймовірні естети. Не ревнуйте його і не влаштовуйте скандалів, сприймайте флірт з усіма підряд, як частину його особистості. Ні в якому разі не критикуйте, інакше ваш сильний чоловік стане вразливим хлопчиком.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Хлопці-Водолії звертають увагу тільки на особливих дівчат. Представники повітряного знака мають нестандартне мислення, тому супутниця їм повинна відповідати. Чоловік-Водолій не терпить з'ясування відносин і обмеження свободи - піде від вас і навіть не пояснить нічого. Більш того, завоювати Водолія легко, якщо ви будете харизматичною, яскравою і завжди відкритою до нового.

Читайте також: