Речі, які не можна тримати вдома / depositphotos.com

Багато людей зберігають у себе в квартирі різні дрібнички, пам'ятні вироби і навіть ностальгічні екземпляри ретро-штучок. На все це є своя причина, але далеко не кожна людина знає, що деякі з цих предметів можуть зруйнувати ваше життя. УНІАН з'ясував, як створити позитивну енергетику в будинку, викинувши всього пару речей.

Раніше ми говорили про те, що не можна позичати навіть близьким.

Що не варто тримати вдома - список речей

Досвідчені екстрасенси і маги відразу відчувають, якщо в квартирі "погана енергетика". Як правило, в таких оселях розпадаються сім'ї, настає бідність, там довго не живуть тварини, а в самому крайньому випадку - і зовсім вмирають люди. Для того, щоб цього не сталося з вами, викиньте все, що буде в нижчеописаному переліку.

Відео дня

Одяг чорного кольору

Для багатьох людей чорний одяг - символ строгості, стриманості і бездоганного стилю. Він лаконічний і універсальний - підходить до будь-якого випадку і будь-якого іншого кольору. Однак, чорний колір негативно впливає на психічний стан людини, валячи її в стан депресії. Якщо постійно носити чорні речі, ви будете "притягувати" до себе негатив. Тому або позбавляйтеся від них, або завжди комбінуйте з яскравим одягом або аксесуарами.

Сміття та сувеніри

Квартири, в яких є непотрібні штучки, що збирають пил, за прикладом цих предметів накопичують негативну енергетику. Вони "мертвим вантажем" висять на аурі будинку, а значить, перешкоджають енергетичним потокам. Такі непотрібні предмети блокують позитивну енергію, а вам віддають тільки негативну.

Старі фотографії

Звичайно, будь-яка фотографія - це пам'ятна річ, що нагадує нам про кращі моменти в житті. Проте, бувають небезпечні фото - померлих людей або тих, що нині живуть, але заподіяли вам масу неприємностей. Кожен раз, коли ви дивитеся на це фото, несвідомо програмуєте себе на страждання, згадуючи ті негативні емоції.

Старі швабри і віники

За старих часів віник вважався ефективним засобом проти нечисті - над ним читали змови, за допомогою нього проводили обряди. Тільки знахарі відали, як потім очистити предмет від накопиченого негативу. Зараз віник - це просто інструмент для прибирання, тому він повинен бути чистим - як фізично, так і енергетично. Якщо у вас є старий віник, що дістався від когось - викиньте і купіть новий.

Чужі речі

Будь-який предмет, що належить іншій людині, зберігає в собі її енергетику. Вона може бути будь-якою - ви не знаєте, які події переживала людина разом з цією річчю. Тому краще у себе вдома такі вироби не зберігати, інакше ризикуєте залучити в життя хвороби, страждання і біди.

Гроші і гаманці

Якщо у вас є тяга до колекціонування монет, то краще складати їх в альбом або красиву коробку - старий гаманець для цього не підходить. Суть в тому, що гроші - це енергія і, якщо зберігати їх в непривабливому місці, то енергетичні потоки блокуються, а ви замість багатства отримаєте зворотний результат.

Те ж саме стосується і зберігання купюр в будинку. Якщо ви не користуєтеся цими грошима, то вони накопичують в собі енергію застою. Краще купюри постійно оновлювати, тоді у вас буде можливість "притягнути" до себе фінансове благополуччя.

Вас також можуть зацікавити новини: