Близнюкам судилося опинитися в центрі подій на початку липня / Яндекс картинки

Іноді в житті зодіакальних представників трапляються періоди повного затишшя, коли взагалі нічого не змінюється. Але є і бурхливі часи.

Астрологи назвуть знаки Зодіаку, яким початок липня готує цілий вир подій, пише slovofraza.

Близнюки

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку в липні зможуть почати життя з чистого аркуша - астрологНемає нічого дивного в тому, що саме Близнюкам судилося опинитися в центрі подій на початку липня. Ви неймовірно активні та енергійні, тому самі притягуєте цікаві ситуації. Зодіакальний представник не сидить вдома, постійно знайомиться з новими людьми і охоче бере участь у різних авантюрах. Проте у перший тиждень Липня Близнюкам все ж варто проявити обережність. Будьте спостерігачем, який вміє відрізнити хорошу людину від поганої. Можливо, вас спробує заманити в пастку людина, яка тільки прикидається другом і добрим другом. B реальності ж це небезпечний маніпулятор, здатний зіпсувати майбутнє.

Відео дня

Лев

Знак зодіаку Лев – знатна фігура в гороскопі, навколо якої завжди щось відбувається. Ви не намагаєтеся бути в центрі подій, тому що самі їх створюєте. Навколишні притягуються на вашу енергетику і харизму, пропонуючи взяти участь у різноманітних проектах та реалізації оригінальних ідей. B початку Липня 2020 року кількість таких пропозицій різко зросте. Щоб отримати задоволення і максимальну користь, астропрогноз радить Леву ретельно вибирати, на що погоджуватися. Не намагайтеся скрізь встигнути, інакше марно витрачаєте енергію. Орієнтуйтеся на найскладніші і незвичайні проекти. B такому разі ви не тільки можете розраховувати на великий прибуток, але і по ходу справи прокачаєте свої навички, отримавши безцінний досвід.

Читайте такожАстрологи назвали три найбільш ревнивих знаки ЗодіакуСтрілець

За своєю натурою Стрілець багато в чому нагадує Близнюків, тому на початку липня можете розраховувати на цілий вир цікавих подій. Але у вас все почнеться з доленосного знайомства. Мова йде про впливову особу, яка прийме вас у своє коло спілкування і допоможе завести знайомства із іншими впливовими людьми. Поступово Стрілець зможе повністю змінити коло спілкування і переключитися на зовсім інший рівень. Погоджуйтеся на різні ділові зустрічі і ходіть на співбесіди, адже всього лише за пару тижнів вийде знайти більш високооплачувану і престижну роботу. Головне не піддаватися страху і сумніву, адже ви гідні всього цього.

Риби

Для знака зодіаку Риби початок місяця може здатися досить дивним і незвичним періодом. Річ у тому, що ви звикли більшу частину часу проводити в голові. Реальність не здається вам чимось цікавим, з-за чого схильні просто плисти за течією, не перевантажуючи себе і не витрачаючи даремно енергію. Але на початку Липня все кардинально зміниться. Зовсім випадково Риби візьмуть участь у якомусь цікавому проекті, де зможуть проявити себе як професіонала. B результаті, на ваш результат злетяться нові замовники, підтягуючи контракти і такі пригоди. Тому виходьте з голови в реальний світ, тому що тут теж вельми цікаво.