На кого не вплине ретроградний Меркурій / depositphotos.com

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку вдасться уникнути проблем в період з 9 вересня по 2 жовтня. У цей період якраз буде ретроградний Меркурій.

Телець

Якщо багатьом знакам Зодіаку в період ретроградного Меркурія не пощастить, то Тельцям - навпаки. Вони зможуть відволіктися від проблем і від побутових питань. Не перевантажуйте себе зобов'язаннями. У цей період вам варто подбати про себе, своє ментальне і фізичне здоров'я. Астрологи радять більше часу приділити своїм близьким, налагодити з ними контакт і навіть завести нові стосунки.

Лев

Левам належить підвести підсумки літа, що минає. Подумайте над тим, що ви вже встигли зробити і яких цілей ще хочете досягти. Цей період буде сприятливим для поліпшення фінансового становища. У плані кар'єри на вас чекає успіх, який дозволить вам отримати бажане - славу і гроші.

Відео дня

Водолій

Щоб цей період став для вас вдалим, вам варто відпустити минуле. Попереду на вас чекає хороше майбутнє, яким ви будете дуже задоволені. Експерти говорять про те, що у вас може відбутися фатальна зустріч з людиною, яка кардинально змінить ваше життя. Насолоджуйтесь цим періодом максимально.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс назвав дату, коли Україна остаточно переможе у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: