Чоловік-Овен здатний швидко зачарувати жінку, але життя з ним простою не буде / фото yandex.ru

Астрологи радять триматися жінкам подалі від трьох знаків Зодіаку: з них виходять гірші чоловіки.

Про це пише slovofraza.

Овен

Чоловік-Овен здатний швидко зачарувати жінку, але життя з ним простим не буде. Овен є грубою і запальною людиною, у сімейному житті він може прийняти роль тирана, пишаючись власною неотесаністю. Овен не вміє вести переговори, він вважає, що завжди правий, хоче, щоб все було за правилами.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали найбільш нестерпних жінок за знаком ЗодіакуЛев

Зв'язуючись з Левом, жінка повинна розуміти, що їй завжди доведеться миритися з другим місцем у житті обранця. На першому місці у себе буде він сам. Лева мало цікавить чужу думку, він і сам чудово справляється з рішеннями. Крім того, такому чоловікові необхідно бути коханою, а жінці доведеться справлятися самій... В такій парі компліменти і дифірамби потрібні йому.

Водолій

Чоловік, що народився в сузір'ї Водолія, обожнює бути незалежним. У своєму прагнення здобути свободу він може поводитися як дитина, бути примхливим і запальним. Крім того, Водолій є власником, через що виникає парадоксальна ситуація: йому можна гуляти в своє задоволення, а вам — ні. Жінці доведеться постійно втішати і переконувати чоловіка у своїй вірності. Він не терпить конкуренції, проте сам проводить багато часу зануреним в себе.