Дзеркальна дата 2023 - що потрібно робити / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що дзеркальні дати - це дні, коли число дня і місяця (а то й року) повністю збігається. Найвідомішою дзеркальною датою був день 22.02.2022 або 11.11.2011, але існують, звичайно, і інші. Завтра дзеркальна дата - перша навесні, а це означає, що найсильніша у всьому сезоні.

Раніше ми складали детальний місячний календар на березень 2023, а сьогодні розповімо, що не можна робити в дзеркальний день, а які дії, навпаки, вітаються.

Що можна і що не можна робити в дзеркальний день

Вважається, що дзеркальна дата - відмінний період для подяк. Ви повинні подякувати Всесвіту, самому собі та кожній людині, яка робить для вас добро. Також можна попросити вибачення, якщо ви перед кимось винні. Головне - будь-які вчинки і дії в дзеркальний день повинні бути щирими і чесними.

Відео дня

Забороняється у магічний день сваритися, ображатися, пліткувати і провокувати інших людей на конфлікт. Ображати нікого не можна, як і заздрити. Все, що ви зробите 03.03.2023, повернеться сторицею.

Дзеркальна дата - як правильно загадати бажання

Езотерики вважають, що 03.03.2023 - день "сили трьох трійок", тому ви можете попросити Всесвіт про виконання найзаповітнішого бажання. УНІАН зібрав три найбільш дієвих способи:

  • з аркушем паперу та вогнем - напишіть бажання на листку білого паперу, покладіть під подушку в ніч з 2 на 3 березня, а вранці спаліть;
  • зі свічкою - у день дзеркальної дати сфокусуйтеся на своєму бажанні і, дивлячись на вогонь запаленої свічки, загадайте його;
  • через мантру - залишіться одні в кімнаті, закрийте очі і кілька разів вголос скажіть своє бажання.

Також є варіант з дзеркалом - вам достатньо просто сісти навпроти нього і пильно дивитися собі в очі, методично повторюючи задумане. Афірмації і будь-які ритуали в дзеркальну дату працюють краще, ніж в інший день, тому якщо вмієте робити розклади на картах - сміливо користуйтеся навиком.

Вас також можуть зацікавити новини: